Bingöl'de otomobille pikabın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında Afşin nüfusuna kayıtlı 3 kişi hayatını kaybetti. Can pazarının yaşandığı kazada 8 kişi öldü, 7 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, bayram tatilinde Bitlis'te Jandarma Özel Harekat'ta görevli oğullarını ziyaret gitmek için yola çıkan Karagöz Mahallesi nüfusuna kayıtlı Afşinli ailenin içinde bulunduğu 46 D 9898 plakalı otomobil Bingöl- Solhan yolu Şeref mevkiinde, Solhan'dan Elazığ'daki taziyeye gitmek için yola çıkan 23 K 2946 plakalı kamyonet ile çarpıştı. Kazada 8 kişi öldü 7 kişi ise yaralandı.

Kazanın ardından, olay yerine çok sayıda sağlık, AFAD ve jandarma ekibi sevk edildi. Kazada yaşamını yitiren Afşinli aile fertlerinin ise İmirza, Eyüp ve Adalet Yıldırım olduğu öğrenildi. Yıldırım ailesinin Bitlis'te Jandarma Özel Harekat'ta görevli oğullarını ziyaret gitmek için yola çıktığı öğrenildi.

Öte yandan kamyonette bulunanların Solhan ilçe nüfusuna kayıtlı aynı aileden Caner (19), Eda (7), Muzaffer (37), Zeki (66) ve Güler Eder (30) olduğu belirlendi.

Kazada yaralananların ise kamyonette kasasında bulunan Gamze (14), Yeşim (13), Kübra (6), Ela (10), Özhan (20) ve Orhan Eder (35) olduğu ve tedavilerinin sürdüğü bildirildi.

Kazada hayatını kaybeden Yıldırım ailesinin cenazeleri, bugün Ulu Caminde ikindi namazının ardından defnedilecek.

Editör: Haber Merkezi