AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Metin Doğan;
"Afşin'in sorunlarını el ele hep birlikte çözeceğiz."
AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Metin Doğan, Afşin'de yapılan hizmetleri değerlendirerek, Afşin'in sorunları çözmek için hep beraber çalışacaklarını kaydetti.
Afşin'e çeşitli temaslarda bulunmak üzere gelen AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Metin Doğan, "Afşin'de ne yapılması gerekiyorsa, başta AK Parti Grup Başkanvekilimiz Mahir Ünal olmak üzere Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Afşin Belediye Başkanımız Mehmet Fatih Güven ve AK Parti İlçe Başkanımız Av. Şeref Kırbıyık ile birlikte el ele, gönül günüle vererek Afşin'in tüm sorunlarını çözmenin gayreti içerisinde olacağız."dedi
Afşin Ticaret ve Sanayi Odası seminer salonunda, partililerle buluşan Ak Parti İl Başkanı Doğan, "AK Parti iktidara geldiği günden buyana Türkiye'de çok önemli işler yaptı ve geliştirdiği siyaset anlayışıyla halkın gönlünü kazanmasını bildi. Yaptığımız hizmetlerle seçinin karşısına boynumuz dik çıkıyoruz. İktidar olduğumuz 12 yıldan buyana her ilçede, her beldede Cumhuriyet tarihi boyunca yapılan hizmetlerin toplamı kadar hizmet yaptık. Daha önceki siyasi partiler seçim zamanı halkın karşısına çıktıklarında anlatacak hiçbir şey bulamıyordu. AK Parti olarak Afşin'de, 2001 yılındaki Devlet Hastanesinin durumunu ve 2015 yılındaki Devlet Hastanesinin arasındaki farkı ve sağlık alanındaki kolaylıkları anlatsak halkımıza yeterli. Afşin'e hizmet anlamında katkıda bulunmak için elimizden gelini yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. İçme suyu şebekesinin ihalesi yapıldı ve firma ile sözleşme imzalandı. İnşallah en kısa zamanda işe başlanacak ve Afşin'in su problemi çözülecek. Ayrıca Akdere İçme Suyu projesi en hızlı şekilde devam ediyor. Akdere projesiyle birlikte Afşinli vatandaşlarımızın musluklarından hazır su kalitesinde su akacak. Afşin'e, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyemiz ve Afşin Belediyemiz çok güzel bir meydan çalışması yaptı. Afşin Belediyesi meydanda bulunan eski camiyi yıkarak yerine Selçuklu mimarisini yansıtan çok güzel bir cami yapacak ve meydanın silueti tamamlanmış olacak. Bundan sonraki hizmetlerde Afşin'de ne yapılması gerekiyorsa, başta AK Parti Grup Başkanvekilimiz Mahir Ünal olmak üzere Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Afşin Belediye Başkanımız Mehmet Fatih Güven ve AK Parti İlçe Başkanımız Av. Şeref Kırbıyık ile birlikte el ele, gönül günüle vererek Afşin'in tüm sorunlarını çözmenin gayreti içerisinde olacağız. " açıklamasında bulundu.
Afşin Ticaret ve Sanayi Odasının seminer salonunda gerçekleştirilen toplantıya, Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, AK Parti İlçe Başkanı Şeref Kırbıyık, Afşin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bekir Sıtkı Can, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Hamit Bülent Eken ile çok sayıda partili katıldı.
 
Editör: Haber Merkezi