Afşin’in en uzak mahalleleri Küçüktatlar, Örenli ve Haticepınar asfalt ile tanışacak. 3 mahalle arasındaki 13 kilometrelik toprak yol Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesince asfaltlanacak.

Bugün başlayacak çalışmalarla alakalı sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan AK Parti Afşin İlçe Başkanı İsmail Safi, “Küçüktatlar, Örenli, Haticepınar arasındaki 13 kilometrelik yol asfalt yapımı, Büyükşehir Belediyemiz tarafın bugün başlıyor. Bölge halkımıza hayırlı olsun.” dedi.

Haticepınarı Mahallesi Muhtarı Hüseyin Palo da, Haticepınar, Örenli ve Küçütkatlar Mahallelerini bağlayan grup yolunda yapılacak asfalt çalışması için yetkililere teşekkür etti.

Palo, “Bugün başlayacak yol yapımı ve asfalt çalışmaları için Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’e, Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven’e ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Örenli Mahalle Muhtarı Şakir Yıldız ise, “Hatiçepınar, Örenli, Küçüktatlar arası 13 kilometre bağlantı yolunda asfalt yapımı büyükşehir belediyesi tarafın başlatıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’e, AK Parti İlçe Başkanı İsmail Safi’ye, daire başkanı Cihan Çınar’a, Fen İşleri Müdürü Yunus Emre Derinöz’e ve Afşin Şube Sorumlusu Temel Uluer’e teşekkür ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

Editör: Haber Merkezi