Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, Afşin’in kaybedecek vaktinin olmadığını belirterek, “Artık Afşin’in kaybedecek vakti yok, inşallah güzel günler bizleri bekliyor.” dedi.
30 Mart yerel seçimlerde AK Parti’den Afşin Belediye Başkanı seçilen Mehmet Fatih Güven, teşekkür ziyaretlerini sürdürüyor. AK Parti Afşin İlçe Başkanı Fevzi Kaynak, Afşin Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte Bakraç, Buğet, Tatlar, Kasanlı, Büyük Tatlı ve Çoğulhan Mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlara desteklerinden dolayı teşekkür etti.
“Bizim davamız bey olma, efendi olma davası değil, hizmetkarlık davasıdır” diyen Güven, “Bizim davamız bey olma, efendi olma davası değil, hizmetkarlık davasıdır. 30 Mart yerel seçimlerini geride bıraktık, kazasız, belasız bir şekilde. Ben 30 Mart’ta bizleri destekleyen bütün vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. 30 Mart’ta yapılan yerel seçim çok farklı bir boyut kazanmıştı son zamanlarda ülkemize ve AK Parti üzerine oynanan oyunlarla. Ama hamt olsun bütün Türkiye bu oyunu gördü ve 30 Mart’ta sandıklara akın ederek AK Partiyi yalnız bırakmadı ve destekledi. Geride bıraktığımız seçim sanki bir referandumdu, bu seçim AK Parti’nin devam veya tamam referandumuydu ama halkımız sandık başında cevabını verdi ve bize emanet etti yönetimi. Biz bu süreç içerisinde hep dua ettik ülkemizin kazanması için. Halkımızda ülkemizin kazanması için bu bilinçte davrandı, özellikle bakraç mahallemize teşekkür ediyorum. Ülkemizin kaybetmemesi için oy’ları ile çalışmalarıyla önemli katkılar sağladılar. Bu katkıları sadece Afşin için değil Türkiye için oldu, çok teşekkür ediyorum bizleri desteklediğiniz için.” dedi.
Güven konuşmasını şöyle tamamladı:
“Bundan sonra bize düşen ilçemizin sıkıntılarını gidermek vatandaşlarımıza hizmet etmek olacak. Vatandaşlarımızın hizmet noktasındaki eksikliklerini gidermek için gecemizi gündüzümüze katarak çalışacağız. Kesinlikle mazeret üretmeyeceğiz. Afşin olarak bulunduğumuz noktandan çok ileri bir konuma gelmek için çalışacağız. Artık Afşin’in kaybedecek vakti yok, inşallah güzel günler bizleri bekliyor.”
Editör: Haber Merkezi