Afşin Belediye Başkan aday adayı Akdaş:
“Afşin’i marka şehre dönüştürmeye hazırız”
AK Parti’den Afşin Belediye Başkan aday adayı olan Makine Mühendisi Mehmet Akdaş, yazılı bir açıklama yaparak “Genç ve heyecanlı bir liderin öncülüğünde, dinamik ve uzman bir kadro ile Afşin Belediyesi'ni yönetmeye ve halkın hizmetine sunmaya hazırız.” dedi.
30 Mart 2014 yılında yapılacak olan yerel seçimlerde Makine Mühendisi Mehmet Akdaş, AK Parti’den Afşin Belediye Başkan aday adayı olduğunu açıkladı. Akdaş yazılı olarak yapmış olduğu açıklamada şunları kaydetti:
-“Afşin’i marka şehre düştürmeye hazırız”
“Köklü bir tarih, kadim bir medeniyet coğrafyasında yükselen Afşin'i marka bir şehre dönüştürmenin hayalini kuruyoruz. Eğitim, sağlık, tarım, ulaşım başta olmak üzere her alanda çağın imkanlarını halkımızın hizmetine sunmak istiyoruz. Bilime, kültüre, sanata ve spora bugüne değin görülmemiş bir ilgiyle yaklaşıp, insanımızı "sosyal belediyecilik" kavramıyla tanıştırmak arzusundayız. Küreselleşen dünyada yönetim anlayışını iletişim olgusuyla birleştirip, 'yönetişim'i, yani sizlerin de katılımını sağlayan bir karar mekanizması kurmayı amaçlıyoruz.
Bizler göreve, hâkim olmak için değil, hâdim yani hizmetkâr olmak için adayız. Eğer, Afşin halkı olarak bizimle aynı düşü paylaşıyorsanız, bizler hâdim olmaya talibiz.
Politikalarında başarıya ulaşacak, ilçemizin yaşam kalitesini önemli ölçüde yükseltecek genç ve heyecanlı bir liderin öncülüğünde, dinamik ve uzman bir kadro ile Afşin Belediyesi'ni yönetmeye ve halkın hizmetine sunmaya hazırız.
-“Sizlerle birlikte yazacağımız başarı hikayesi, aziz milletimiz tarafından takdirle ve hayranlıkla takip edilecektir.”
Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki AK Parti iktidarıyla birlikte Türkiye'nin refahı ve uluslararası itibarı her geçen gün artmaya devam etmektedir. Bizler, bu yenilikçi ve yetenekli yönetimin Afşin ölçekli bir izdüşümü olmak gayretindeyiz. Bununla beraber Afşin'de ortaya koyacağımız çalışmalarımızla diğer ilçe belediyelerine esin kaynağı olmak niyetindeyiz. Sizlerle birlikte yazacağımız başarı hikayesi, aziz milletimiz tarafından takdirle ve hayranlıkla takip edilecektir.
İnsanı, eşref-i mahlukat olarak gören bir anlayışla, Afsin'in doğal güzelliklerini ve diğer canlılarını korumayı, insanımızın huzurunu ve refahını arttırmayı kendimize görev edineceğiz. Bu noktada atacağımız ilk adım; Afşin'in sorunlarını tespit edip, kalıcı ve uzun vadeli politikalar geliştirmek olacaktır. Geniş sağlık imkanları, kaliteli eğitim, hızlı ulaşım ve tüm altyapı iyileştirme çalışmalarını sunmayı halkımıza bir lütuf olarak değil, temel görevimiz olarak görmekteyiz.
Politikalarımızın omurgasını sizler teşkil etmektesiniz. Bizlerse insanımızın istek ve ihtiyaçları doğrultusunda bu politikaları uygulamakla mükellefiz.       
-“Gönül yapmaya geldik”
Afşin'in yetiştirdiği bu hizmet adamı, milletine borcunu ödemek; güzel ve müreffeh bir Afşin inşaa etmek için sizin gönüllerinize taliptir. Yunus Emre'nin deyişiyle: "Biz gelmedik kavga için / Bizim işimiz sevda için / Dostun evi gönüllerdir / Gönüller yapmaya geldik".
Editör: Haber Merkezi