Kahramanmaraş İl Özel İdaresi tarafından satın alınan tam donanımlı 1 ambulans, Afşin İlçe Sağlık Müdürlüğü’ne hibe edildi.  Araç düzenlenen törenle hizmete girdi.

 Kahramanmaraş İl Özel İdaresi tarafından alınan tam donanımlı 1 adet ambulans Afşin İlçe Sağlık Müdürlüğü’ne verildi.  Afşin 112 acil servis önünde düzenlenen törene Afşin Kaymakamı Faik Arıcan, Afşin Belediye Başkan Yardımcısı Nusret Karataş , İl Genel Meclis Üyesi Hulusi Ataç ile 112 acil servis çalışanları katıldı.

 112 acil servi sin hayat kurtarmada son derece önemli olduğu belirten Afşin Kaymakamı Faik Arıcan, “Sağlık Bakanlığımız tarafından ve İl Sağlık Müdürlüğümüz tarafından ambulans veriliyor. Sağlık Bakanlığımız çok önemli hizmetler yerine getirdi.  Her zaman teçhizat açısından modernizasyona yöneldi.  Elbette 112 sağlık kuruluşu da çok önemli hizmetler yerine getiriyor. 112 vatandaşlarımıza en kısa zamanda ilk müdahaleyi yapmak ve vatandaşlarımızı en kısa zamanda gerekli görüldüğü hastaneye naklini sağlıyor. Bu bakımdan vatandaşlarımızın daha sağlıklı ve daha huzurlu ortamda sağlık kuruluşlarına ulaşması anlamında araçlara ihtiyaç var ve şuanda bu saymış olduğum özellikleri taşıyan araçlarımızdan bir tanesi de Sağlık Bakanlığımız tarafından ve İl Sağlık Müdürlüğümüz tarafından Afşin’de hizmete başladı.  Ben bu konuda araçlarımızı teminini sağlayan il özel idaremize ve İl genel meclis üyelerimize ayrıca Sayın Valimiz Şükrü Kocatepe’ye teşekkür ediyorum. “ şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi