AK Parti Afşin İlçe Başkanı Fevzi Kaynak, Afşin’e yapılması planlanan sentetik çim sahanın ihalesinin yapıldığını kaydetti.
AK Parti Grup Başkanvekili ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal’ın girişimleriyle Afşin’e sentetik çim saha yapılacak. Yapılacak olan sentetik çim sahanın ihalesi 4 Şubat 2014 tarihinde gerçekleştirilmişti. İhaleyi alan firma Afşin’e gelerek en geç 21 Mart’ta yer teslimi yapılacak. 200 iş gününde ise, çim saha tamamlanacak.
 
Konu hakkında bilgi veren AK Parti Afşin İlçe Başkanı Fevzi Kaynak, “ AK Parti iktidarı döneminde ülkemize yapılan yatırımlar olduğu gibi ilçemizde de yatırımlara devam ediyoruz. 80 yılda ilçemize yapılan hizmeti AK Parti sayesinde iki dönemde ilçemize yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Afşin’imizin eksikleri var ama bizler bu eksiklikleri tamamlamak için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Afşin’imizin en önemli eksikliklerinden bir tanesi de sentetik çim sahasının olmamasıydı. AK Parti Grup Başkanvekilimiz ve Kahramanmaraş Milletvekilimiz Mahir Ünal’ın öncülüğünde ilimizde yapılan çalıştaylar doğrultusunda ilçemizin ihtiyacı doğrultusunda sentetik çim saha konusunda talepte bulunmuştuk, bu talebimiz gündeme alındı ve 2014 yatırım programına konulmuştu. Sentetik çim sahamızın ilanı 16 Ocak’ta yayınlandı ve 4 Şubat’ta da ihalesi yapılmıştı. İhaleyi alan firma belli oldu. 658 bin TL’ye Memtaş İnşaat aldı. 21 Mart’ta ihaleyi alan firma Afşin’e gele yer teslimi yapılacak. 200 iş gününde ise, yer teslimi yapılacak. Afşin’imizin ihtiyaçlarını birer birer karşılamaya devam edeceğiz. Bu hizmetin Afşin’imize gelmesinde emeği geçen AK Parti Grup Başkanvekilimiz ve Kahramanmaraş Milletvekilimiz Mahir Ünal’a, Kahramanmaraş AK Parti Milletvekillerimize ve Gençlik Spor İl Müdürümüz Ali İhsan Kabakçı ’ya çok teşekkür ediyorum.” dedi.
 
Editör: Haber Merkezi