MHP Afşin Belediye Başkan Adayı Adem Yıldız, Emirli, Başüstü ve Ağcaşar Köylerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Yıldız, “Göreve geldiğimiz zaman bölgemizde 7/24 çalışarak halkımıza en iyi şekilde hizmet etmeye çalışacağız.” dedi.

MHP Afşin Belediye Başkan Adayı Adem Yıldız, seçim çalışmalarını sürdürüyor. MHP Afşin İlçe Başkanı Mehmet Taşkale ve Afşin Belediye Başkan Adayı Adem Yıldız, Emirli, Başüstü ve Ağcaşar Köylerinde yaşayan vatandaşlarla bir araya geldi.

Yapılan ziyarette konuşma yapan MHP Afşin Belediye Başkan Adayı Adem Yıldız, “Bundan sonra hizmetler yerelden gelecek ve bizlerde arkınızı, kanalınızı, yolunuzu, kaldırımınızı bilen insanlarız. Ben 43 seneden buyana Afşin’deyim, köylüyü de biliriz, şehirliyi de biliriz. Adaylığım açıklandığından buyana teşkilatımız ve partimizle köy köy, belde belde geziyoruz. Afşin’in, köylerinin, beldelerinin, mahallelerinin en iyi bilenlerden bir tanesi biziz. Bizim bölge olarak en büyük sıkıntımız işsizliktir. Bu en önemli sorunumuzu aşmak için projelerimiz var. Örneğin bölgemize yeni termik santrallerin yapılması planlanıyor. Yaklaşık olarak 12 bin kişilik istihdam sağlanacak. Biz bu işçi alımlarında öncelik Afşin diyoruz. Bizler öncelikle bizim bölgemizin insanları iş sahibi olmasını sağlayacağız ve bizim bölgemizde işsizlik bitmeden kimseye orada çalışması için müsaade etmeyeceğiz. Bizler bu yüreği ortaya koyacağız. Biz siyaseti, ona buna iftira atarak, kişilik haklarına saygısızlık yaparak yapmıyoruz. Bu bir yerel seçim ve bundan sonra muhtarlarımız kaymakamlığa giderek hizmet talep edemeyecek. Bundan sonra kendi bütçesiyle gelen ilçe belediyesi kendi bölgesine hizmet edecek. Ben bu göreve geldiğim zaman bölgemizde 7/24 çalışarak halkımıza en iyi şekilde hizmet etmeye çalışacağız. İlçemizin, bütün köy ve beldeleri mahalle olduğuna göre artık buraların sorunları da ilçemizi ilgilendirmektedir. Sizlerin içi bu konuda çok rahat olsun, iş konusunda ve hizmet konusunda. Camideki imam sergi açmayacak bizim zamanımızda. Camilerimizin bütün ihtiyaçlarını belediye olarak karşılayacağız. Bu konuda Cem evleri içinde çalışmalarımız olacak, yani biz ayrışım yapmayacağız. Bu arkadaşlarımızla birlik hep beraber olarak Afşin’imizin birliği, bütünlüğü içerisinde hizmetimizi yapacağız. Ben geçmiş dönemde oylarınızı nereye verdiniz diye sormuyorum ama sizlerin oy vermiş olduğunuz insanlara hesap sormanız lazım. Sizler iki dönem oylarınız verdiniz, peki o kadar sınav yapıldı, son 10 yılda sizin köyünüzden EÜAŞ’a kaç işçi girdi? Hiç kimse girmedi. Sizler bunun hesabını o iki dönem desteklediğiniz kişilere sormanız lazım. “ dedi.

Editör: Haber Merkezi