Yüksek Öğretim  Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü tarafından  Afşin’e 500 yataklı öğrenci yurdu yapacağı bildirildi. Yurt 2019 yılın Aralık ayında tamamlanarak hizmet vermesi planlanıyor. 
AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri İmran Kılıç ve Nursel Reyhanlıoğlu, Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürü Sinan Aksu’yu makamında ziyaret ederek Kahramanmaraş’a yapılacak olan yatırımlar hakkında bilgi aldı. 
AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri ’ne bilgi veren  Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürü Sinan Aksu, Afşin’e 500 yataklı öğrenci yurdu yapılacağını ve 2019 yılının Aralık ayında öğrencilere hizmet vereceğini belirti.
Konu hakkında bilgi veren AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç, “ Bugün Kahramanmaraş Milletvekilimiz sayın Nursel Reyhanoğlu ile Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürü Sinan Aksu’yu makamında ziyaret ederek Kahramanmaraş’a yapılacak olan yatırımlar hakkında bilgi aldı. Kahramanmaraş’ımıza 2 adet yurt yapılacak. Bunlardan bir tanesi Afşin ilçemize.  Öğrenci kapasitesi ise 500 kişilik olacak. Diğeri ise, Pazarcık ilçemize. Oda 400 yataklı olacak.” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi