Sağlık İl Müdürlüğü’nden Önemli Haber…!
Kahramanmaraş İl Sağlık Müdürü İlker Çitil, Afşin’e 5 adet 112 Acil Servis İstasyonu yapılacağını belirterek, ilkinin 3.Nolu Sağlık Ocağı’nın bahçesine yapımının başladığını söyledi. 
Kahramanmaraş İl Sağlık Müdürlüğü, sağlık müdahalelerinin daha hızlı bir şekilde yapılması için Kahramanmaraş’a yaklaşık 30 adet 112 Acil Servis İstasyonu yapacak. Afşin’e ise, 5 tane 112 Acil Servis Yapılacak. İlk 112 Acil Servis, 3.Nolu Sağlık Ocağı’nın bahçesine yapımına başlandı.
 
Konu hakkında bilgi veren Kahramanmaraş İl Sağlık Müdürü İlker Çitil, “Türkiye çapında bir firma sponsor olarak 112 Acil Servis İstasyonu yapıyor. Bizde bu sponsor firmayla görüşerek Kahramanmaraş’a yaklaşık 30 adet 112 Acil Servis İstasyonu sözünü aldık. Afşin’e de 5 tane 112 Acil Servis İstasyonu yapılacak. Bunların nerelere yapılması konusunda çalışmalarımızı tamamladık. Çoğulhan Kasabası, Tanır Kasabası, Arıtaş Kasabası, 3. Nolu Sağlık Ocağı Bahçesi ve TEAŞ Kapalı Spor Sahası arkasında bulunan yere inşa edilecek. Şuanda 3.Nolu Sağlık Ocağı Bahçesi’nde inşaata başladı.
112 Acil Servisimiz yaklaşık 250 metrekarelik, 3 odalı içerisinde tuvaleti ve banyosu bulunan modern bir istasyon olacak. Güzel bir hizmet, Afşin’imize hayırlı olsun.” açıklamasında bulundu.
Editör: Haber Merkezi