İstanbul'da faaliyet gösteren ,Afşin Eshab-ı Kehf Dostluk, Kültür ve Çevre Derneği (AFŞİNDER) 4. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Yoğun bir delege katılımıyla gerçekleşen genel kurulda tek liste halinde seçime giden Ahmet Ardıç tekrar başkan seçilerek başkanlığa devam dedi.


Divan heyeti seçildikten sonra, konuşma yapan Ahmet Adıç, "Bu ehemmiyetli görevi yürütmenin sorumluluğunu tüm ekip arkadaşlarım olarak taşıyoruz. Gayemiz devraldığımız bayrağı daha yukarılara taşımak, topluma faydalı, çevreye duyarlı olmak, hemşerilerimizin sesi soluğu olmaya çalışmaktır, bütün arkadaşlarım Hesabi değil, Hasbi olarak çalışmaya gayret ettiler. Bu gönüllü hizmet işinde, yeni dönemde yerlerini gençlere devrederek ihtiyaç duyulduğunda biz buradayız diyecek yüreklilikte olan, bugüne kadarki çalışma tempomuzda bizleri yalnız bırakmayan tüm yönetim kurulunda bulunan arkadaşlarıma huzurlarınızda teşekkür ediyorum, bundan sonra aldığımız bu görevi Afşin'i kapsayan yeni ekibimiz ve İstişare Heyetimizle daha yukarılara taşıyacağız"dedi. 

Genel Kurula, Afşin Belediye Başkan Yardımcısı Abbas Burak Binboğa, Bahçelievler Belediye Başkan Vekili Mevlid Uyan, İSKİ Şube Müdürü Halil Sayın, Ak Parti Küçükçekmece İlçe Başkanı Mustafa Korkut, Mimar Sinan Üniversitesi, Tarih Bölümü Doç. Dr. Ömer İşbilir, Ak Parti İstanbul Yönetim Kurulu Üyesi Tülin Sayın,  Büyük Tatlar Dernek Başkanı Ali Kara, Küçük Tatlar Dernek Başkanı Mehmet Barel ile çok sayıda delege katıldı.
Yeni Yönetim Kurulu Şu İsimlerden Oluşuyor; Ahmet Ardıç, Abdulkadir Arslan, Mahmut Gökşen, Erol Kıraç, Cuma Bahçe, İsmail Ertekin, Yılmaz Uluer, Feyza Berk, Nedim Mert, Muhammet Eken, Kadir İlik.

Editör: Haber Merkezi