banner479

Afşin’den Türkoğlu’na 4 Bin 600 Km Asfalt Yapıldı

İl genelinde yol ağını genişletme çalışmaları kapsamında aralıksız olarak hizmetlerine devam eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi beş yıllık zaman diliminde sıcak asfalt, sathi kaplama ve stabilize olarak yaklaşık 4 bin 600 kilometre yolda çalışma yaptı.

Afşin’den Türkoğlu’na 4 Bin 600 Km Asfalt Yapıldı

İl genelinde yol ağını genişletme çalışmaları kapsamında aralıksız olarak hizmetlerine devam eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi beş yıllık zaman diliminde sıcak asfalt, sathi kaplama ve stabilize olarak yaklaşık 4 bin 600 kilometre yolda çalışma yaptı.

04 Şubat 2019 Pazartesi 14:53
1129 Okunma
Afşin’den Türkoğlu’na 4 Bin 600 Km Asfalt Yapıldı

İl genelinde yol ağını genişletme çalışmaları kapsamında aralıksız olarak hizmetlerine devam eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi beş yıllık zaman diliminde sıcak asfalt, sathi kaplama ve stabilize olarak yaklaşık 4 bin 600 kilometre yolda çalışma yaptı.

Cumhuriyet tarihinden bu yana hiç sıcak asfalt görmeyen grup yollarını sıcak asfaltla buluşturan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi il genelinde 4 bin 600 kilometrelik yolda sıcak asfalt, sathi kaplama ve crs kaplama çalışmaları yaptı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi 2014 yılından bu yana il genelinde başlattığı asfalt kaplama çalışmaları kapsamında Afşin’den Türkoğlu’na kadar 11 ilçede gerek sıcak asfalt, gerekse sathi kaplama gerekse de stabilize olarak çalışmaları sürdürüyor.

Bugüne kadar asfalt bile girmemiş özellikle grup yollarını sıcak asfaltla buluşturan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi bölge insanının takdirini kazandı.

Asfalt çalışmaları kapsamında 2014-2019 yılları arasında 1100 kilometre yolu sıcak asfaltla buluşturan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi sıcak asfalt serim çalışmalarına sezon sonuna kadar devam edecek.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi sathi kaplama çalışmaları kapsamında il genelinde 1500 kilometre yolu sathi kapladı.

Yeni yol çalışmaları kapsamında 1500 kilometre stabilize yol çalışmalarını tamamlayan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi 500 kilometrelik parke çalışmaları ile il genelinde 4 bin 600 kilometrelik yolda çalışmalarını tamamlayarak halkın hizmetine sundu.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi beş yıllık dönem içerisinde 3 milyon metrekare parke, 150 bin metrekare de bordür döşemesi gerçekleştirdi.

Kahramanmaraş’ın büyükşehir statüsüne geçmesinin ardından köy statüsünde olan yerleşim alanlarının mahalle statüsü kazanması ile birlikte özellikle grup yollarında çalışmaları sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi halen bu grup yollarında, yol bakım ve onarım çalışmaları kapsamında genişletme, filler serim ve sıkıştırma ve alt yapı çalışmalarına devam ediyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bu Şehrin Insanı 2019-02-04 15:41:32

Şu konular da gündeme gelirse çok güzel olur
1- YOLLAR (Ekinözü-Ilıca- Kahramanmaraş yolu, Kadirli –Andırın –Göksun yolu, )
2- İSTİHDAM ( ilçelerimize küçük ,orta ölçekli fabrikalar kurularak yatırımlar yapılarak insanlara iş imkanı sağlanması)
3- TARIM VE HAYVANCILIK ( bu sektörün sorunları çözülürse şehrimiz ekonomik olarak çok daha canlı hale gelecektir)
4- TURİZM ( sadece Yedikuyuları ön plana çıkarmak yerine ilçelerdeki turizm alanlarının da gerekli tanıtımının yapılması )
5- EĞİTİM ( Şehrimizin eğitim sorunları çözülmelidir)
6- BÜYÜKŞEHİR ( Merkezden ilçelere ilçelerden merkeze günde en az iki defa belediye otobüs seferi olmaldır.

Avatar
AFŞİNBEY 2019-02-04 23:06:49

Dağa taşa yol yapın Afşin merkez mahalleleri çamur içinde çıkılmaz halde kalsın.Afşinbey Mahallesi Atlas suyu mevkisinde gelinde çamurun tadına bakın.Yazıklar olsun sesimizi duyan olmuyor yinede.

Avatar
Yeşil evlerden m.polat 2019-02-05 00:09:53

Göz önünde ki yolları asfalt yaptınız afşinde yeşil evlerin yolu şuan çamurdan çıkılmıyo yazında tozdan geçilmiyor ilgililere duyrulur

banner471

banner457

banner372

banner432

banner464

banner373