Uşak'ta meydana gelen trafik kazasında 6 kişi öldü, 11 kişi yaralandı.
Kaza, saat 02.00 sıralarında Büyükoturak  beldesi yakınlarında gerçekleşti. Afşin’den İzmir'e gitmekte olan Mehmet Yılmaz'ın kullandığı 46 D 6565 plakalı yolcu otobüsü, henüz bilinmeyen bir sebeple bariyerlere çarptı. Bir süre sürüklenen otobüs yan yatarak durdu. Kaza mahalline çok sayıda ambulans ve AFAD ekibi sevk edildi. Kurtarma ekiplerinin çalışması sonucu otobüsten 5 ceset çıkarıldı. 10 yaralı Uşak  ve Banaz ilçesindeki hastanelere kaldırıldı. Durumu ağır olan 2 yaralı, kaldırıldıkları hastanelerde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Olayda hayatını kaybeden vatandaşlardan kimlikleri belirlenen 4 kişinin sürücü Mehmet Yılmaz, Vahit Gökdoğan, Nihat Kaçak ve Döne Satılmış olduğu bildirildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Uşak'ta meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 6 kişiden 4'ü ile yaralanan 11 kişiden 10'unun kimliği belirlendi.

Büyükoturak beldesi yakınlarında meydana gelen kazada yaşamını yitiren 6 kişiden 4'ünün otobüs şoförü Mehmet Yılmaz, yolcular Döne Satılmış, Nihat Koçak ve Vahit Gökdoğan olduğu bildirildi.

Kimliği tespit edilen yaralıların isimleri ise şöyle: Şerif Demir, Dursun Karahan, Halil Dinçer, Yağmur Alkoç, Halil Karpuz, Burhan Koçer, Cuma Özarslan, Doğan Ertekin, Rami Ertekin, Ercan Sönmez.

Kazada yaşamını yitiren diğer 2 kişi ile yaralanan 1 kişinin kimliğinin belirlenmesi için çalışılıyor.

Banaz Kaymakamı Muzaffer Şahiner, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kaza sırasında otobüste 17 kişi bulunduğunu, 4 kişinin olay yerinde, 2 kişinin ise kaldırıldığı hastanelerde yaşamını yitirdiğini söyledi. Şahiner, bazı yaralıların sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğunu belirtti.

Ölü Sayısı 7’ye Yükseldi

Uşak'ın Banaz ilçesinde sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında ölenlerin sayısı 7'ye yükseldi.

Uşak’ın  Banaz ilçesinde sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında ölenlerin sayısı 7'ye yükseldi.

Büyükoturak beldesi yakınlarında yolcu otobüsünün bariyerlere çarptıktan sonra devrilmesi sonucu meydana gelen kazada yaralananlardan Mehmet Karpuz, kaldırıldığı  Banaz Devlet Hastanesi'nde yaşamını yitirdi.

Kazada hayatını kaybeden ve kimlikleri tespit edilemeyen 2 kişinin Bahar Güzel ve Durda Özen oldukları açıklandı.

Yetkililer, Banaz ve Uşak'taki hastanelerde tedavi altına alınan 10 yaralıdan 3'ünün durumunun ciddiyetini koruduğunu belirttiler.

Kazada sürücü Mehmet Yılmaz, Döne Satılmış, Nihat Kaçak, Vahit Gökdoğan, Bahar Güzel, Mehmet Karpuz ve Durdu Özen yaşamını yitirirken; Şerif Demir, Dursun Karahan, Halil Dinçer, Yağmur Alkoç, Halil Karpuz, Burhan Koçer, Cuma Özarslan, Doğan Ertekin, Rami Ertekin ve kimliği belirlenemeyen bir yolcu olmak üzere 10 kişi yaralandı.






Editör: Haber Merkezi