Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü işbirliğiyle açılan Yaz Spor Okulları sona erdi.

Yaklaşık iki ay süren yaz spor okullarına katılan çocuklar, futbol, voleybol, basketbol, masa tenisi, badminton güreş, tenis (kort tenisi) branşlarında eğitim alırken hem spor yaptı hem de sosyal ve kültürel aktiviteler de bulundu.

Afşin Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen sertifika töreninde çocuklara hitaben konuşan Afşin Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Asef Arslan, çocukların yeteneklerinin keşfedilmesi gerektiğini belirtti.

Arslan, “Bu yıl bin öğrencimizin katılımı ile yaz spor okulunu gerçekleştirdik. Bu tür organizasyonlarla, yaz tatilinde öğrencilerimizi kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak adına velilere yardımcı olmaya çalışıyoruz. Yaz Spor Okulları'nda futbol, badminton, basketbol, voleybol gibi bir çok spor branşlarında çocuklarımız eğitim aldı. 7 branşta açmış olduğumuz kurslarımıza çocuklarımız katılarak başarı ile tamamladılar. Bugün de başarı ile tamamladıkları yaz spor okulumuzun kapanışı için bir araya geldik. Kurslara katılan tüm çocuklarımızı kutluyorum. Çocuklarımızın bu özgüven içerisinde olmaları bizleri ziyadesi ile mutlu ediyor. Yaz boyunca çocuklarını bizlere emanet ederek, kurslarımıza gönderen ailelerimize çok teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.

Konuşmaların ardından Arslan, 2018 Yaz Spor Okulları katılan öğrencilere sertifikalarını verdi.

Editör: Haber Merkezi