Afşin Vergi Dairesi Müdürü Kemal Mecit, ve Afşin Vergi Dairesi çalışanları
“Vergi Haftası” etkinlikleri kapsamında protokol üyelerini ziyaret ederek, verginin önemine dikkat çekildi.
 
Afşin Vergi Dairesi Müdürü Kemal Mecit, Afşin Kaymakamı Faik Arıcan’ı, Afşin Belediye Başkanı Fazlı Aydoğan’ı makamında ziyaret ederek, “Vergi Hafta” hakkında bilgiler verdiler.
 
 
Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Aydoğan; “Vergi Haftası dolayısıyla Afşin Vergi Dairesi Müdürümüz bizleri ziyaret etti. Müdürlüğümüzün başarılı çalışmalarını kutluyor bundan sonraki süreçte bu başarıya bende katkıda bulunmak istiyorum. Vergi’de yapılacak olan yeni yapılandırmanın ardından Afşin Belediyesinin şimdiye kadar birikmiş olan vergi borçlarını bir düzene koyup, ödemeye başlayacağını belirtmek istiyorum. Bizde istiyoruz ki ülkenin muhasebesi, Belediyemizin muhasebesi sağlıklı gitsin çünkü ikisi birbirinden kopacak unsurlar değil. Vergi Dairelerimizin başarısı özellikle Belediyeler için çok önemli. Çünkü Belediyelerin il bankası payları toplanan vergilerin yüzdesinden elde ediliyor. Toplanan rakam ne kadar yüksek olursa bizim ayımıza o kadar çok para düşüyor. Durum böyle olunca da hizmet etme açısından bize büyük bir katkı sağlamış oluyor. Vergi Dairesi Müdürlüğünün çalışmalarında başarılar diliyor, Vergi Haftasını da tebrik ediyorum” dedi.
 
Başkan Aydoğan’ın konuşmasının ardından Afşin Vergi Dairesi Müdürü Kemal Mecit ise ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada; “Başkanımızın bizi kabulünden dolayı teşekkür ediyorum. Vergi konusunda göstermiş olduğu hassasiyetten ötürü de ayrıca teşekkür ediyorum.” dedi.
 
Editör: Haber Merkezi