Türk Sağlık-Sen Afşin Temsilciliği, ilçede görev yapan sağlık çalışanlarına moral ve motivasyon toplantısı düzenledi.

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Türk Sağlık-Sen Kahramanmaraş Şube Başkanı Mehmet Özer; “Türk Sağlık-Sen Kahramanmaraş şubesi olarak Afşin’de görev yapan siz kıymetli teşkilat mensuplarımız için yapılan bu güzel organizasyonda bir araya gelmekten büyük bir mutluluk duyuyor, hepinize de hoş geldiniz diyorum. Unutmayalım ki, birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz müddetçe her geçen gün daha da güçleneceğiz. Güçlenmeye de mecburuz. Çünkü Türkiye’nin, Türk Memurunun Türkiye Kamu-Sen’e, Türk Sağlık-Sen’e ihtiyacı vardır” dedi.

Sağlık çalışanları için mücadeleyi sürdüreceklerini belirten Özer; “2023’te, Cumhuriyetin 100. Yılında Türk Sağlık-Sen’i hep birlikte yetkili yapmak için biz elimizden geleni yapacağız. Biz çalışacağız. Çalışanı bilgilendireceğiz. Aynı zamanda da çalışanlar için mücadelemizi sürdüreceğiz. Yolumuz uzun ve yükümüz ağır. Hepimizde bu sorumluluğun bilincindeyiz. Bize düşen tek şey daha çok çalışmak, mücadeleyi azim ve kararlılıkla sürdürmek. Bunun için İnancımız var, irademiz var, isteğimiz var. Bu yolda kararlıyız” açıklamalarında bulundu.

Konuşmaların ardından etkinlikte, çiğköfte dağıtımı yapıldı. Afşin Belediye Düğün Salonu’nda düzenlenen etkinlikte, sağlık çalışanları halaylar çekerek moral depoladı.

Etkinliğe, Türk Sağlık-Sen Kahramanmaraş Şube Başkanı Mehmet Özer, Afşin Ülkü Ocakları Başkanı Kenan Karaağaç, Türk Sağlık-Sen Afşin Temsilcileri İnci Kara, Demet Budak, Ali Antepli, Ramazan Yirci ile ilçede görev yapan sağlıkçılar katıldı.

Editör: Haber Merkezi