Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, Afşin İlçe Emniyet Müdürü Metin Cengiz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuklarını bir günlüğüne öğrencilere devretti.

Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Afşin Feyzan Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğretmen ve öğrencilerini makamında kabul etti.

Çocukların bayramını kutlayan Güven, koltuğunu bir günlüğüne özel öğrencilere bıraktı.

Güven, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Afşin Feyzan Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinin özel öğrencileri bizleri ziyaret etti. Ziyaretten dolayı çok teşekkür ediyorum. Özel çocuklarımız bizi hiçbir zaman yalnız bırakmadı. Bugün yine güzel bir etkinlik düzenlemiş müdürümüz çok memnun olduk. Çocuklarımızla birlikte sohbet ediyoruz. Rabbim nice yıllara eriştirsin, çocuklarımızı anneleriyle babaları ile birlikte nice yıllara eriştirsin. Nice 23 Nisan’da hep birlikte olmak dileğiyle” ifadelerine yer verdi.

Öğrenciler daha sonra Afşin İlçe Emniyet müdürü Metin Cengiz’i makamında ziyaret etti. Cengiz de ziyaret eden öğrencilere bir günlüğüne koltuğunu devretti.

Öğrenciler son olarak Afşin İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret etti.

Editör: Haber Merkezi