Eshab-ı Kehf  Eğitim Kültür Çevre Yardımlaşma Derneği, Afşin'de öğrenciler yararına kermes açtı.

Afşin'de faaliyet gösteren  Eshab-ı Kehf  Eğitim Kültür Çevre Yardımlaşma Derneği, fakir öğrenciler yararına kermes düzenledi. Afşin Belediyesi düğün salonun açılışı yapılan ve 8 Mayıs 2015 Cuma gününe kadar devam edecek olan kermeste, elde edilecek gelirler öğrencilerin ihtiyaçlarına harcanacak.

Kermes hakkında bilgi veren Eshab-ı Kehf  Eğitim Kültür Çevre Yardımlaşma Derneği Başkanı Yaşar Doğan, " İlçemizde bulunan yardıma muhtaç olan öğrencilerimiz için yardım kermesi düzenledik. Kermesimizde, gönüllü vatandaşlar tarafından hazırlanan yiyecekler ve el sanatları ürünleri satışa sunuldu. Bilindiği üzere her yıl öğrencilerimiz ihtiyacı olan öğrencilerimiz için bu yardım kermesini düzenliyoruz. Afşin Belediye Başkanımız ve başkan yarımcılarımız Nusret Karataş ve Hasan Ali Gedik'e teşekkür ediyorum, kendileri kermesimiz için bu yeri bizlere sağladı. Dernek olarak 31 öğrenciye burs veriyoruz. " dedi.

Dernek olarak Afşin'de bulunan Suriyeli mültecilere ve fakir vatandaşlara yardım ettiklerini dile getiren Eshab-ı Kehf  Eğitim Kültür Çevre Yardımlaşma Derneği Başkanı Doğan, emekleri bulunan vatandaşlara teşekkür etti.

Öğrenciler yararına açılan kermeste,  gönüllü vatandaşlar tarafından hazırlanan yiyecekler ve el sanatları ürünleri satışa sunuldu.

 

Editör: Haber Merkezi