Kent yaşamını olumsuz etkileyen yarı yıkık harabe niteliği taşıyan yapılar Afşin Belediyesi ekipleri tarafından yıkılarak temizleniyor.Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, uygun olan yerlerin yeşil alan olarak yeniden düzenlenerek vatandaşların hizmetine kazandırılacağını söyledi.

Afşin'de, kent yaşamını olumsuz etkileyen ve görüntü kirliliğine yol açan yarı yıkık harabe niteliği taşıyan yapıların yıkımına Afşin merkezde başlanmasının ardından, şimdide mahallelerde devam ediyor.

Çalışmaları yerinde inceleyen Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven,"İlçemiz genelinde görüntü kirliliğine sebep olan, kent yaşamını olumsuz etkileyen aynı zamanda da tehlike arz eden çürük binalar yıkılıyor. Afşin Belediyemiz girişimleri ile gerçekleştirilen çalışmalarda, Fen İşleri Müdürlüğümüz ve Zabıta Müdürlüğü ile koordineli çalışılarak binaların yıkım işlerini gerçekleştiriyoruz. Afşin merkezde Başlattığımız uygulamanın ardından şimdide Erçene Mahallemizde ekiplerimiz gece gündüz demeden çalışmalarına devam ediyor. Yıkım çalışmaları tamamladıktan sonra uygun olan yerler yeşil alanlar olarak yeniden düzenlenerek kentimize kazandırılacak" dedi.

Editör: Haber Merkezi