Afşin Belediyesi tarafından organize edilen “Gözyaşı Geceleri” Afşin’de sahne aldı.
Afşin TEAŞ İstiklal İlkokulu Konferans Salonunda düzenlenen programa Afşin Belediye Başkanvekili Yalçın Çelebipekin, Afşin Emniyet Müdürü Mehmet Akif Can, AK Parti Afşin İlçe Başkanı Fevzi Kaynak, daire amirleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Afşin TEAŞ İstiklal İlkokulu Konferans Salonunda gerçekleşen gecede gurup “İster gül, ister ağla” adlı oyunu sergilediler. 2 seans halinde gerçekleşen programda gündüz saat 15.00’da bayanlara, 20.30’da ise hem bayan hem erkeklere sunuldu.
Programda toplumda yaşanan kültürel ve ahlaki yozlaşmaları komedi unsurlarıyla harmanlayarak seyirciye aktaran İster Gül İster Ağla adlı oyun, salonu dolduran seyirciyi hem güldürdü hem de ağlattı.
Beğeniyle izlenen program, Afşin Belediye Başkanvekili Yalçın Çelebipekin’in gruba verilen plaket ile son buldu.
Bu tür sosyal etkinliklerin devam edeceğini kaydeden Afşin Belediye Başkanvekili Yalçın Çelebipekin, “Afşin Belediyemizin sosyal etkinlikleri kapsamında düzenlenen “Gözyaşı Geceleri” Afşinliler tarafından beğeniyle izlendi. Ben hem bu güzel oyunu sergiledikleri için Gözyaşı Geceleri grubuna hem de izlemeye gelen Afşinlilere teşekkür ediyorum. Güzel bir programdı.” dedi.
 
 
 
 
Editör: Haber Merkezi