İlçede “Maskeni Tak, Hayata Sağlıkla Bak” sloganı ile başlatılan kampanyada, Afşin Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü hizmet binalarına yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle maske takmayan kişilere farkındalık oluşturması için maske giydirildi.

Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, komşu ilçe belediyelerine, Afşin İlçe milli Eğitim Müdürü Fatih Kaba ise Elbistan İlçe Milli Eğitim Müdürü Kürşat Beyazıt’a seslenerek, farkındalık oluşturması için kurum binalarına maske takma çağrısında bulundu.

Kurum binasına maske takılmasının ardından açıklamada bulunan Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, son günlerde artış gösteren koronavirüs vakalarına dikkat çekmek istediklerini belirterek, vatandaşlara maske takma konusunda hassas olma çağrısında bulundu.

Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, “Kurtuluş Savaşının sembol isimlerinden ve 98. ölüm yıldönümü olan Sütçü İmam’ın torunları olarak başta komşu belediyelerimiz olmak üzere farkındalık oluşturulması için belediye binalarına maske takmaya davet ediyorum.” dedi.

Afşin İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Kaba ise, “Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını mücadele farkındalık için yürüttüğümüz projemizin ikinci etabını gerçekleştiriyoruz. Kurum binamıza takmış olduğumuz maske ile vatandaşlarımızda farkındalık oluşturmak istiyoruz. ‘Maskeni Tak, Hayata Sağlıkla Bak’ sloganı başlattığımız kampanyaya tüm kamu ve kuruluşlarını davet ediyoruz. Elbistan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü var mısın ?” açıklamasında bulundu.

Editör: Haber Merkezi