Afşin Belediyesi, ikinci el açık otomobil pazarı çalışmalarını tamamladı.

Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, Cevlanlıoğlu İbrahim Efendi Semt Pazarı Otopark'ında 3 Aralık cumartesi günü açılacak olan oto pazarının, her hafta faaliyet göstereceğini bildirildi.

Afşin'de bir ilki daha gerçekleştirdiklerini söyleyen Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, halktan gelen talep doğrultusunda hizmete açtıkları pazarın ilçe ekonomisine katkıda bulunacağına inandığını söyledi.

İlçelerde kurulan açık oto pazarlarının otomobil piyasasını hareketlendireceğini belirten Güven, " Açık Oto Pazarı’nı açıyoruz. Ekonomiyi canlandırmak adına ürettiğimiz projelerden bir tanesi olan açık oto pazarı projemize ilçe halkının desteklerini bekliyoruz. Araç sahipleri satmak istedikleri araçlarını açık oto pazarımıza getirerek değerlendirebilir.”dedi.

Afşin'in ikinci el otomobil sektöründe bir merkez haline gelmesini hedeflediklerini söyleyen Güven, şöyle devam etti: "İlçemizin gelir seviyesini artırmak ve ticareti canlandırmak adına belediye olarak 2. el otomobil pazarının her hafta Cumartesi günü vatandaşların hizmetine açık olacak. İlçemizde ikinci el otomobil piyasası oldukça hareketli. Bu nedenle otomobil sektöründe bir pazar oluşmuş durumda. Biz de bu pazarı daha da canlandırmak ve sektörü geliştirmek amacıyla  Oto Pazarının kurulması noktasında bir çalışma yaptık. Açılacak bu pazarda otomobil alıcıları ve satıcılarını buluşturacağına inanıyoruz İnşallah açılacak olan bu oto pazarı ilçe halkımıza hayırlara vesile olur.” açıklamasında bulundu.

Editör: Haber Merkezi