Afşin Ziraat Odası Başkanlığı, Efsus Turan Mahallesindeki kullanılmayan Meteoroloji Genel Müdürlüğü ait binaya taşınarak hizmete başladı.

Tadilat ve onarım çalışmalarının ardından taşınma işlemini tamamladıklarını belirten Afşin Ziraat Odası Başkan İbrahim Emiroğlu, Afşinli çiftçilere yeni hizmet binası kavuşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Daha kurumsal ortamda çiftçilere daha iyi hizmet vereceklerine değinen Afşin Ziraat Odası Başkan İbrahim Emiroğlu, “ Tarım ve Orman Bakanlığımızla yaptığımız yazışmalar sonucunda Adana Meteoroloji 6. Bölge Müdürü Serdar Aygün ile Oda Başkanlığımız arasında Efsus Turan Mahallesinde bulunan Meteoroloji Genel Müdürlüğüne ait taşınmazların ortak kullanımına dair protokolü imzaladık. Yeni hizmet binamız iki katlı ve 3 dekar 614 metrekare arsa içerisinde yer alıyor. Kullanım hakkını aldığımız bu yerle birlikte ilçemize ve çiftçilerimize yeni bir hizmet binası kazandırmış olduk. Eski yerimiz şehir içindeydi ve çiftçi kardeşlerimiz, park sorunu olsun bazı sorunlar yaşıyordu. Çiftçilerimize daha iyi hizmet verebilmek adına yeni hizmet binamıza taşındık.Toplantı salonuyla, ziraat mühendislerimize ait odalarla daha kurumsal hale gelen odamızın çiftçilerimize dörtdörtlük hizmet sağlayacağından şüphemiz yok.” açıklamasında bulundu.

Emiroğlu, “Afşin’de, Meteoroloji Genel Müdürlüğüne ait binanın kullanım hakkının Afşin Ziraat Odası Başkanlığına devredilmesinde emekleri bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcımız Mahir Ünal ve ekibine, Tarım ve Orman Bakan Yardımcımız Mehmet Hadi Tunç ve Özel Kalem Müdürü Murat Türkmen’e, Meteoroloji Genel Müdürü Volkan Mutlu Coşkun’a, Meteoroloji 6. Bölge Müdürü Serdar Aygün’e, Kahramanmaraş Meteoroloji İl Müdürü Salih Çiyit‘ e vermiş oldukları destek ve katkılarından dolayı Afşin çiftçisi adına teşekkürlerimi sunarım.” açıklamasında bulundu.

Editör: Haber Merkezi