Afşin Ziraat Odası Başkan Adayı Yıldız;

Afşinli çiftçilerimize daha iyi hizmet edebilmek için bu göreve talip oldum"
Afşin Ziraat Odası Başkan Adayı Cuma Yıldız, 1 Şubat Pazar günü yapılacak olan Afşin Ziraat Odası Başkanlığı seçimi için açıklamada bulundu. Yıldız, "35 yıldan buyana Afşin'de çiftçilikle uğraşıyorum ve Afşinli çiftçilerimizin bütün sorunlarını biliyorum.Afşinli çiftçilerimize daha iyi hizmet edebilmek için bu göreve talip oldum."dedi.
Yaklaşmakta olan Afşin Ziraat Odası Başkanlığı seçimleri öncesi adaylığını açıklayan Cuma Yıldız, "1 şubat pazar günü yapılacak olan Afşin Ziraat Odası Başkanlığı seçimi için geçtiğimiz günlerde başkan adaylığımı açıklamıştım. 35 yıldan buyana Afşin'de çiftçilikle uğraşıyorum ve Afşinli çiftçilerimizin bütün sorunlarını biliyorum. Çiftçilerimizin haklarını koruyup kollamak  ve çiftçilerimizin sorunlarını dile getirip çözmek için, daha iyi bir yönetim anlayışıyla çiftçilerimize hizmet etmek için bu göreve talip oldum. Allah nasip ederse bizim yönetimimiz çiftçi kardeşlerimizle istişare içinde, hoşgörülü, sevecen ve sorun çözmeye yönelik olacaktır. " şeklinde konuştu.
Ziraat Odası Başkan Adayı Yıldız, "Afşin'de sivil toplum örgütlerinin daha iyi hizmet etmeleri için oda başkanlıkları güzel binalarla ve araçlarla esnaflarımıza güzel hizmetler sunmuşlardır. Onlara bu hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bizlerde çiftçi kardeşlerimizin her şeyin en iyisine ve en güzeline layık olduğunu düşünüyoruz. Seçimi kazanmamız halinde, Çiftçilerimizin tarlada, bağda, bahçede, arazide şartlarının elverişsiz olduğu durumlarda onların rahatça kullanabilmesi için iş makinesi çiftçilerimizin hizmetlerine sunulacak. Çiftçilerimizin faydalanabilmeleri için hasta nakil aracı alacağız. Çiftçilerimizin ihtiyacı olan dönüme ne kadar gübre tohum vs. ihtiyacı olduğunu ölçmek için toprak analiz makinesi alınacaktır. Hasat mevsim zamanı biçerler takip edilecek ve biçerlerin dönüm başı biçim fiyatları kontrol altına alınacaktır. Çiftçilerimizin danışmanlığını yapacak ziraat mühendisi bulundurulacaktır.  Şeker fabrikasında yapılan fireler ve şeker oranını kontrol altına alacağız."ifadelerini kullandı.
Yıldız konuşmasını şöyle sonlandırdı:
"Bu vesileyle  1 Şubat Pazar günü yapılacak olan Afşin Ziraat Odası Başkanlığı seçiminin, tüm Afşin'imize ve çiftçi kardeşlerimize hayırlı olmasını temenni eder, çiftçilerimize bereketli bol kazançlı günler dilerim."
Editör: Haber Merkezi