Afşin ve Elbistan’da inşaat alanında faaliyet gösteren işadamları Belarus’ta, 6-9 Eylül tarihleri arasında düzenlenen İnşaat Fuarı’na katıldı.

Afşin ve Elbistan Ticaret ve Sanayi Odası tarafından organize edilen fuara bölgeden 29 kişilik heyet katıldı. İşadamları, inşaat sektörüyle alakalı açılan fuarı gezerek, toplantılara katıldılar.

Afşin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bekir Sıtkı Can ve Elbistan Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mehmet Erdoğan’ın da katıldığı fuar gezisinden dönen heyeti  Elbistan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Paksoy karşıladı.

Fuarla alakalı görüşlerini paylaşan Afşin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bekir Sıtkı Can, “İlk defa Elbistanlı meslektaşlarımız ile organizasyonda bir arada olmak, diyalogumuzu daha da güçlendirecektir. Önümüzdeki dönemlerde yapılacak ticari işlerde bu gezilerin faydalı olacağını gördük. ETSO Başkanı sayın Mustafa Paksoy’a  bu organizasyona bizleri dahil ettiği ve Afşinli işadamlarımızı davet ettiği için teşekkür ediyorum” dedi

Belarus İnşaat Fuarı’nın dünyanın sayılı fuarları arasında yer aldığını ifade eden Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Paksoy ise bölge işadamları için verimli bir organizasyon olduğunu söyledi.

Paksoy, “Bu fuar inşaat sektöründe dünyanın sayılı fuarları arasında yer alıyor. Bu önemli fuarda 2 gün boyunca üyelerimiz firmalar ile bire bir tanışma imkânı buldular. Sektördeki yenilikleri yakından gördüler. İşadamlarımız kendi alanlarıyla ilgili firma yetkilileriyle görüşerek bilgi aldılar. Umuyoruz ki bu görüşmeler üyelerimizin ticari bağlantılarına önemli katkı sağlar. Bu vesile ile organizasyona katkıda bulunan KOSGEB’e teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi