Afşin Ülkü Ocakları Başkanlığınca ‘Sizde bir minik yüreği ısıtmak istemez misiniz?’ sloganıyla ihtiyaç sahibi öğrenciler için başlatılan yardım kampanyasını tamamlandı.

Ülkü Ocağı İlçe Başkanı Kenan Karaağaç, ilçe genelinde başlatılan kampanya ile ihtiyaç sahibi 342 öğrenciye ayakkabı ve giyim yardımı, 17 aileye ise gıda yardımı ulaştırdıklarını belirtti.

Kampanya destek olan vatandaşlara teşekkür eden Ülkü Ocağı İlçe Başkanı Kenan Karaağaç, yaptığı açıklamada, “ Minik yüreklere ulaşmak, onları ısıtmak için ilçemizde başlattığımız yardım kampanyasını sonlandırdık. Kampanyamız kapsamında ihtiyaç sahibi minik kardeşlerimize mont ve ayakkabı yardımında bulunduk. Okul idarecilerimiz, öğretmenlerimiz tarafından tespit edilen öğrencilerimize yardımsever vatandaşlarımızın bizlere ulaştırdığı yardımları teslim ettik. Bu sürede 215 bot, 110 adet mont, 17 eşofman ve 17 ailemize gıda yardımında bulunduk.  Ülkü Ocakları her zaman olduğu gibi bu zorlu kış döneminde ihtiyaç sahibi her bireyin yanında olmaya gayret etti. Bu tarz kampanyalarımızı devam ettirmek ve daha çok yüreğe ulaşmak istiyoruz. Bizlere yardım eden, kampanyamıza destek olan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz.” açıklamasında bulundu.

Editör: Haber Merkezi