Afşin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bekir Sıtkı Can ve yönetim kurulu üyeleri, 10 Aralık tarihinde İstanbul Beşiktaş’ta yaşanan terör saldırısının ardından Afşin Emniyet Müdürlüğüne destek ziyaretinde bulundu.

İstanbul'da Çevik Kuvvet polislerine karşı gerçekleştirilen bombalı terör eylemi sonrası Afşin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bekir Sıtkı Can, yönetim kurulu üyeleri Sıtkı Gönen, Sürmeli  Polat ve Mikail Genç, Afşin İlçe Emniyet Müdürü Bahadır Taphasan ve polis memurlarına başsağlığı ve destek ziyaretinde bulundu.

Türkiye'de, son zamanlarda artan terör olaylarını kınadıklarını ve her zaman güvenlik güçlerinin yanlarında olduklarını ifade eden Afşin TSO Başkanı Bekir Sıtkı Can, " Yönetim kurulu üyelerimizle birlikte İstanbul'da yaşanan hain saldırı sonrası şehit olan polislerimiz için başsağlığı diledik. Ayrıca olayda Afşinli iki polisimiz yaralandı onlara da geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Bunların dışında yine İstanbul Ümraniye'de HDP binasına yönelik eyleme müdahale sırasında Şehit olan Afşinli Polis Memurumuz Numan Şeref Datlı için emniyetimize baş sağlığı ziyaretinde bulunmak üzere geldik. Türkiye'nin neresinde yaşanırsa yaşansın terör eylemlerini ve destekçilerini lanetliyoruz. Ülkemiz üzerine oynanan büyük oyunlar var bizler bunun farkındayız. Türkiye'nin üzerine plan yapanlar emellerine ulaşamayacak. Çünkü her alanda güçlü ve büyüyen bir Türkiye var. Bizler her zaman güvenlik güçlerimizin yanlarındayız ve destek olmaya devam edeceğiz" açıklamasında bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Afşin İlçe Emniyet Müdürü Vekili Bahadır Taphasan, Afşin TSO Başkanı Bekir Sıtkı Can ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

Taphasan, mesai arkadaşlarını kaybetmenin büyük üzüntüsü içerisinde olduklarını kaydederek, emniyet güçleri olarak terörle mücadeleye başta halkın huzur ve güvenliği için canla başla devam edeceklerini vurguladı.

 

Editör: Haber Merkezi