Afşin'de 'Aile İçi Huzur' konulu seminer düzenlendi.

Eğitimci Hicran Akkaya, Afşin Ticaret ve Sanayi Odası Seminer Salonunda gerçekleştirilen yetişkinlere yönelik “Aile İçi Huzur' semineri Afşin'de ilk kez düzenlendi.

Ailede Huzur / Ebeveyn Tuzakları Programı, Deneyimsel Tasarım Öğretisi eğitimcileri tarafından, Ailede Başarı Psikolojisi konusu kapsamında profesyonel olarak dizayn edilmiş bir program olduğunu belirten Eğitimci Hicran Akkaya, " Anlatılan bilgiler ve yöntemler Deneyimsel Tasarım Öğretisi bilgi teknolojisinden faydalanarak tasarlanmıştır. Anlatılan tüm bilgiler ve yöntemler bilimsel güvenirlilik testinden geçmiş, gerçek, tutarlı, işe yaradığı ispatlanmış, uygulanabilir ve anlaşılabilir bilgilerdir" dedi.

Sunum sonrasında Afşin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bekir Sıtkı Can, Aile huzurunun ve saadetinin son derece önemli olduğunu çünkü aile de başlayan huzursuzluğun topluma şiddet, öfke ve kavga olarak yansıdığını ifade eden etti.

Halka açık bu tür seminerlerin devam edeceğini sözlerine ekleyen ATSO Başkanı Can, seminer için İstanbul'dan ilçemize gelen Eğitimci Hicran Akkaya'ya teşekkür plaketi takdim etti.

 

 

Editör: Haber Merkezi