Afşin Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkan Adayı Mehmet Kalender, esnaf ziyaretinde bulunarak hayır duası ve destek istedi.

1 Ekim 2022 Cumartesi günü yapılacak olan Afşin Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) seçimleri yaklaştıkça başkan adayı Mehmet Kalender’in seçim çalışmaları da hız kesmeden devam ediyor.

Afşin esnafıyla bir araya gelen Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Mehmet Kalender, yapılacak seçimle alakalı bilgi vererek, dua ve destek istedi.

“Firmalarımızla birlikte hep beraber büyüyeceğiz”

Ziyarette bulunduğu esnaflar tarafından ilgiyle karşılanan Afşin Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Mehmet Kalender “ 1 Ekim 2022 Cumartesi günü gerçekleştirilecek ticaret odası seçimiyle alakalı büyük küçük, oyu olan olmayan tüm esnaflarımızı ziyaret ettik. Öncelikle bizler Afşin’in en küçük esnafından en büyük esnafına kadar sahip çıkmak istediğimizi, her zaman yanlarında olacağımızı belirttik. Afşin’in esnafıyla, yatırımcılarıyla, iş insanlarıyla birlikte büyümesi gerektiğine inanıyoruz” dedi.

“Afşin İçin Yapacak Çok İşimiz Var”

Kalender, “İlçemizin hedeflerini gerçekleştirecek ekibin içerisinde olmak, her türlü zorluğa katlanmaya değer. Yönetim kurulumuzla birlikte ilçemizin ticaretini daha da geliştirmek istiyoruz. Yeni projelerle birlikte esnafımızı, müteşebbislerimizi destekleyerek, onların önünü açarak Afşin’in kalkınmasına vesile olmak istiyoruz. Gittiğimiz her yerde bunu söyledik, Afşin için yapacak çok işimiz olduğunu belirttik. Seçimde oyu olan olmayan Afşinli esnaflarımız, müteşebbislerimiz bir araya gelmek istedik. Sağ olsunlar büyük bir ilgi ve güler yüzle karşılaştık ve bu bizi daha da motive etti.  1 Ekim 2022 Cumartesi günü yapılacak olan Afşin Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) seçimlerinin hayırlara vesile olmasını temenni ediyoruz.” açıklamasında bulundu.

Editör: Haber Merkezi