Afşin Ticaret ve Sanayi Odası yeni hizmet binasında hizmet vermeye başladı.
2 bin 400 metre karelik toplam alana sahip Afşin Ticaret ve Sanayi Odasının yeni hizmet binasının tamamlandığını söyleyen Afşin Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Bekir Sıtkı Can, "Afşin Ticaret ve Sanayi Odamızın hizmet binasını tamamladık. Afşin'imize, işadamlarımıza, müteşebbislerimize ve üyelerimize daha güzel hizmet vermek için bu hizmet binamızı yaptık."dedi.
Afşin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bekir Sıtkı Can, "Eski Ticaret ve Sanayi Odası'nın hizmet binası Afşin halkının ihtiyaçlarına cevap verecek durumda değildi. Yönetim kurulu üyeleri arkadaşlarımızla birlikte bir karar alarak yeni bir bina yapmak için kollarımızı sıvadık.  2010 yılında almış olduğumuz arsanın üzerine 2012 yılında üyelerimizden gelen aidat gelirleri ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinden aldığımız yardımlarla inşaatına başladık ve şuanda yeni hizmet binamızda hizmet veriyoruz. Üyelerimize daha güzel hizmet etmek adına Afşin'de eksikliğini hissedilen bir hizmet binası vardı ve bunu gerçekleştirmek her zaman bizim hayalimiz olmuştu. Çok şükür bu hayal olmaktan çıktı ve Afşin'imize bu hizmeti kazandırdık. Afşin Ticaret ve Sanayi Odasının hizmet binasını şuanda bitirdik ve halkımıza hizmet etmeye başladık. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Çalışma ofislerimiz şuanda hizmet vermekte, bugün ilk günümüz ve ilk üyemize hizmetimizi verdik. Keşke mümkün olsaydı Afşin'imize daha güzel, daha mükemmel bir hizmet binası yapabilseydik. Bu hizmet binasını Afşin'e ve insanlarımıza fazla görenler var, neden bu kadar büyük bir ticaret odası yaptınız diye bizleri eleştirenler oldu fakat ben öyle düşünmüyorum tam aksine Afşinli müteşebbislerimiz, işadamlarımız ve üyelerimiz bundan daha güzelini hak ediyorlar. Bizler elimizden geldiği kadarıyla Afşin'imize en yakışır şekilde bu hizmet binamızı yapmaya gayret ettik." açıklamasında bulundu.



Afşin Ticaret ve Sanayi Odasının Hizmet Binasının şuana kadar 650 Bin TL'ye maal olduğunu belirten ATSO Başkanı Can, "Konferans ve seminer salonumuzla birlikte 1 milyon TL'yi bulacak ve Afşin'e yakışır bir oda haline gelecek. 250 kişilik konferans ve iki adet seminer salonumuz tamamlandığında, bilgilendirme toplantıları başta olmak üzere her türlü etkinlik düzenlenebilecektir.Resmi açılışımız konferans salonumuzu tamamladıktan sonra Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanımız Rıfat Hisarcıklıoğlu, bölge milletvekillerimizin ve halkımızın katılımlarıyla resmi açılışını gerçekleştireceğiz. Afşin Ticaret Odasının yapımında emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum."diye konuştu.
 
Editör: Haber Merkezi