“Biz enerjimizi, ilkelerimizden ve Afşin sevdamızdan alıyoruz”
 
Afşin Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Mehmet Özdemir, yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Başkan Özdemir, “Biz enerjimizi; ilkelerimizden, hayallerimizden, heyecanımızdan ve Afşin sevdamızdan alıyoruz” dedi.
 
 
Afşin Ticaret ve Sanayi Odası’nın meslek komite seçimleri 4 Mayıs Cumartesi günü yapılacak. Afşin Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adaylığını açıklayan Mehmet Özdemir, yönetim kurulu üyeleriyle Arif Usta Et Lokantasında bir araya geldi.
 
Yemek sonrası açıklama yapan Afşin Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Mehmet Özdemir, hayatının hiçbir döneminde bireysel bir istikbak müdacalesi içerisinde olmadığını kaydetti. Özdemir  'Bu hareket Afşin Ticaret Odası'nda değişim, dönüşüm isteyenlerin, mesleğine katkı sağlamak, sektörüne yol göstermek ve Afşin'imizin geleceğine katkı sağlamak isteyenlerin yürüttüğü, gücünü yüzlerce ATSO üyesinden alan bir taban hareketidir. Tüm meslek komitelerinde aynı ilke ve duyguları benimsemiş, sektörlerinde zirveye ulaşmış, şehrimize ve ülkemize değer katan birbirinden başarılı iş adamlarımız var. Bu hareketin içerisinde hiçbir siyasi ve ideolojik aidiyet olmamıştır, olmayacaktır. Çünkü biz enerjimizi; ilkelerimizden, hayallerimizden, heyecanımızdan ve Afşin sevdamızdan alıyoruz” dedi.
 
 
Afşin’in sosyo ekonomik yönden hak ettiği yerde olmadığını işaret eden Özdemir, “Ticaret ve Sanayi Odasının yönetimine aday olmamızın temel amacı Afşin'imizin Sosyo-Ekonomik anlamda İstenilen yerde hak ettiği şekilde olmamasıdır. Bu kapsamda, odanın yeniden yapılandırılarak sorun çözmede aktif konuma getirilmesi ve hizmet kalitesini arttırarak profesyonel bir yönetime kavuşturulmasının zorunlu hale,gelmiştir.Temel stratejilerinin odanın yeniden yapılandırılmasında üyelerin sorunlarının çözülmesi ve optimal büyümenin yakalanarak profesyonel bir yönetime kavuşturulması için tüm sektörlerde eş zamanlı büyümenin desteklenmesi gerekir. Yeniden yapılanma sürecinde sektör yatırımlarının arttırılması için yeni stratejiler oluşturmayı hedefliyoruz.” şeklinde konuştu.
 
Afşin Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Özdemir konuşmasını şöyle sürdürdü:
“Ticaret ve Sanayi Odalarının görevlerini gerçekleştirmeleri, ancak üyelerinin sorunlarına odaklanmaları ve bu sorunları çözüme kavuşturarak o alanı güçlü kılmaları ile mümkün olmaktadır. Güçlü üyeler, güçlü ekonomi bu da bölgenin gelişimi ve büyümesi anlamına gelmektedir.
Afşin Ticaret ve Sanayi Odası'nın bölge ve üyelerine katkılarını optimal seviyeye taşıması gerekmektedir. Bu amacın gerçekleştirilmesi için odanın yeniden yapılandırılarak sorun çözmede aktif konuma getirilmesi ve hizmet kalitesini arttırarak profesyonel bir yönetime kavuşturulması zorunlu görülmektedir. İş üreten ve iş ürettiren, üyelerine destek olan, Afşin'in her alanda gelişimine katkı sağlayan başarılı ve üretken bir Afşin Ticaret ve Sanayi Odası için mevcut durumun yeniden yapılandırılması şarttır.
Bugün burada toplanan değerli arkadaşlarımızla birlikte "4 Mayıs 2013" de Yapılacak olan seçimin değerlendirme toplantısı düzenledik.Buradan Afşinli tüccar, sanayici ve esnafımıza sesleniyoruz; Sessizlerin sesi, üyelerimizin eli, kolu ve nefesi olmak için çıktığımız bu hayırlı yolda yapılacak seçimin Afşin'imize, odamıza ve üyelerimize hayırlara vesile olmasını Yüce Allah'tan niyaz ederiz.
 
Editör: Haber Merkezi