Afşin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bekir Sıtkı Can ve yönetim kurulu üyeleri esnafa teşekkür ziyaretinde bulundu.
Afşin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bekir Sıtkı Can ve yönetim kurulu üyeleri, kendilerine göstermiş oldukları destekten dolayı esnafa teşekkür ziyaretinde bulundu.
Konu hakkında açıklamalarda bulunan Afşin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bekir Sıtkı Can, “Bilindiği üzere iki hafta önce Afşin Ticaret ve Sanayi Odasının seçimlerini geride bıraktık ve esnaflarımızı ziyaret ediyoruz. Seçim bittikten sonra bizim iç seçimlerimizi başladı ve yönetim kurulu ve meclis başkanı seçimlerimizi de bitirdik. Tüm bunlardan sonra esnaflarımızı ziyaret ediyoruz. Ticaret odasına kayıtlı üyelerimizi tek tek ziyaret ederek göstermiş olduğu desteklerinden ve ilgilerinden dolayı teşekkür ediyoruz. “ şeklinde konuştu.
- 3. Meslek Komitesi’nde Seçim Yeniden Yapılacak
3.Meslek Komitesi’nde seçimlerin yeniden yapılacağını kaydeden Afşin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bekir Sıtkı Can, “ 3. Meslek Komitesi ile ilgili problemimizi gideriyoruz. Tahmin ediyorum 15 gün sonra üçüncü sandıkla alakalı bir seçim kararı alınacak ve 15 gün sonra tekrar seçim yapılacak. Çünkü o komitede beş asil beş yedek üye seçilmişti. Toplam 10 üyeden 5 kişisi seçilme yeterliliğe olmayan başka komitelerden o komiteye yanlışlıkla yazılan ve tüzel kişilerin yazılması gerekirken yanlışlıkla şahıs isimlerinin yazılması sonucu ilçe seçim kurulu tarafından 5 kişisi iptal edildi. Geri kalan 5 kişiden de 3 kişi istifa dilekçesi sununca orada yeterlilik sayısı elde edilemediği için tekrar üçüncü komitede seçime gidilecek.” dedi.
Editör: Haber Merkezi