Afşin Belediyesi, Yeşilyurt Mahallesinde asfalt ve parke kaplama çalışmalarına devam ediyor.

Belediye ekiplerince, KASKİ ekiplerinin tamamladığı biten ve teslim edilen noktalarda parke ve sıcak asfalt kaplama çalışmaları yaparak yenileme işlemlerine devam ediyor.

Çalışmalar hakkında bilgi veren Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven Afşin’in tüm merkez ve kırsal mahallelerinde çalışmaların devam ettiğini belirterek şunları söyledi;”Önce insan prensibi ile hizmetlerimize başladığımız ilçemizde çalışmalarımız aralıksız olarak devam ediyor. İnsan merkezli bir hareket kabiliyeti ile şehrin yarınlarına hizmet taşıyabilir, ölümsüz eserler bırakabiliriz. Bu düstur ile çıktığımız yolda çalışmalarımız her alanda hız kesmeden devam ediyor.

Yeşilyurt mahallemizde bunlardan bir tanesi, KASKİ ekiplerinin alt yapı yenileme çalışmalarının büyük oranda tamamladığı bir mahallemiz. Bizlerde tamamlanıp teslim edilen noktalarda yer yer sıcak asfalt ve parke kaplama işlemleri ile yenileme çalışmaları yapıyoruz. Halil İbrahim Caddemizde geçtiğimiz yıl Ağustos ayında sıcak asfalt kaplama çalışmalarımızı tamamlamıştık. Bunun yanı sıra bu yılda Payamca Caddemizde dâhil olmak üzere Payamca ve Halil İbrahim Caddesi üzerinde bulunan ara yol ve sokaklarda sıcak asfalt ve parke kaplama işlemlerini büyük oranda tamamlayarak mahalle sakinlerimizin hizmetine sunduk. Mahallemizde yenileme çalışmalarımız halen devam ediyor. Yol standartlarına uygun olarak işlemlerimize devam ediyoruz. Afşin’imize ve mahalle sakinlerimize hayırlı olsun” dedi.

Editör: Haber Merkezi