Afşin Şoförler ve Otomobilciler Odası binasında gerçekleştirilen ve divan başkanlığını Afşin Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Emrah Gümüş'ün yaptığı genel kurul, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Divanın oluşturulmasının ardından yönetim ve denetim kurulu faaliyet ve mali raporları oylanarak ibra edilerek, konuşmalara geçildi.

Kabaağaç'ın tek aday olduğu seçimde konuşan Divan Başkanı Gümüş, oda seçiminin Kahramanmaraş'a, Afşin'e ve ülkeye hayırlar getirmesini temenni etti.

Afşin Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Kabaağaç, yaptığı açıklamada, her zaman esnafın yanında olduklarını belirtti, kendisine güvenenlere teşekkür etti.

Kabaağaç, şunları kaydetti:

"İçinizden biri olarak siz şoför arkadaşlarımızın dertlerini, sıkıntılarını çok iyi biliyorum. Görev süremiz içerisinde şoförlerimizin sıkıntılarını çözmek için ve değerli üyelerimizin haklarını ön planda tutmaya gayret gösterdik. İnşallah yarım kalan hizmetlerimizi, şoför esnafımızı daha da rahatlatmak için bu göreve tekrar talip olduk."

Konuşmaların ardından Afşin Şoförler ve Otomobilciler Odasına kayıtlı 484 üye sandık başına gitti.

Seçim saat 17.00'da sona erecek.

Editör: Haber Merkezi