Afşin Şoförler Odası Başkanı Adnan Kabaağaç, 29 Ocak Cumartesi günü yapılacak olan Afşin Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi genel kurulunda başkan adayı olduğunu açıkladı.
 
Afşin Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, genel kurul toplantısını 29 Ocak Cumartesi günü Afşin Belediye Düğün Salonu’nda gerçekleştirilecek. Afşin Şoförler Odası Başkanı Adnan Kabaağaç, bu genel kurulda başkan adayı olduğunu açıkladı.
Daha iyi bir hizmet için aday olduğunu belirten Afşin Şoförler Odası Başkanı Adnan Kabaağaç, “29 Ocak Cumartesi günü saat 10:30’da Afşin Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi gelen kurulu yapılacak. Yapılacak olan bu genel kurulda başkan adayıyım. Şuan ki mevcut başkanın bazı işleri eksik yaptığından, üyelerine yeterince hizmetin gitmediğinden dolayı adayım. Biz inanıyoruz ki buranın üyelerine daha güzel hizmet edeceğiz. Biz ne zaman kooperatife gitsek bir türlü başkanımızı bulamadık. Ben yıllardan beri bu odanın üyesiyim ve icraya düşen kişilere yapılan muameleyi beğenmiyorum. Ben öyle bir başkan istiyorum ki, derdin neyse dinlesin, sorununu da çözebilen bir başkan istiyorum. Bunu sadece ben istemiyorum üyelerimde istiyor. Bu oda gelir kaynaklarının %20 sini ve %30’unu avukatlara ödüyor. Şuan ki mevcut başkandan önce burayı yöneten Mehmet Bardız, bu odayı Türkiye’nin en büyük 3. odasıydı. 8 yıldır iyi bir yönetimle yönetilmediğinden bu odaya adayım” açıklamasında bulundu. 

Editör: Haber Merkezi