Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası Afşin PTT Müdürü Fatih Kırbıyık, personelleriyle birlikte organize olarak depremin ilk gününden itibaren depremzede vatandaşları unutmuyor.

PTT Müdürü Fatih Kırbıyık ve personelleriyle, Gençlik Spor Merkezi, Afşin Anadolu Lisesi ve Atlas Anadolu Lisesinde depremzedelere meyve dağıtımı yaptı.

Afşin PTT Şubesi Müdürü Fatih Kırbıyık ve personelleri, bir yandan görevlerini yerine getirirken, diğer taraftan da depremzede vatandaşların sorunlarıyla ilgileniyor.

Konu hakkında açıklama yapan PTT Müdürü Fatih Kırbıyık, “Afşin PTT’ye güvenerek şehir dışı ve yurt dışından bizlere maddi imkân sağlayan vatandaşlarımızın yardımlarını direkt olarak Afşin’li hemşehrilerimize ulaştırıyoruz. Arkadaşlarımızla hemşehrilerimizin sıcak yemek konusunda sıkıntı yaşamadıklarını ancak meyve konusunda bazı eksikliklerin olduğunu gözlemledik. Bunun üzerine bu hafta yardım malzemesi olarak çeşitli meyveler seçtik ve hemşehrilerimize ulaştırdık. Gönüllü olarak bu organizasyonda bulunan tüm ekip arkadaşlarıma ve bu yardımlara vesile olan vatandaşlarımıza ayrı ayrı teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi