Afşin'de düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 3 şüpheliden ikisi tutuklandı.

Edinilen bilgilere göre, Afşin İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, bir süredir takibe aldığı şahıslara sanayi sitesindeki iş yerine operasyon düzenledi.

Operasyonda, uyuşturucu hap, esrar ve metafamin diye tabir edilen sentetiktik uyuşturucu madde ele geçirildi. Konuyla ilgili olarak 3 kişi gözaltına alındı.

Bir şahsın  aracında yapılan aramada 1 adet ruhsatsız av tüfeği ve 32 adet av tüfeği fişeği,  1 adet kurusıkı tabanca ve 4 adet kurusıkı fişeği ele geçirildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 2 kişi, "uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapmak" suçlamasıyla tutuklandı,1 kişi ise adli kontrol şartıyla salıverildi.

Uyuşturucu kullanımı ve bağımlılıkla mücadele konusunda suç ve suçluların tespitine yönelik çalışmaların aralıksız sürdürüldüğünü ifade eden Afşin İlçe Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, gençleri uyuşturucu batağına çekmeye çalışanların zehir tacirlerinin bir an önce bu kirli emellerinden vazgeçmelerini, vatandaşlarımızın duyarlılığı ve polis ekiplerinin amansız takibiyle zehir tacirleriyle mücadelenin kesintisiz ve kararlılıkla devam edeceği belirtildi.

Editör: Haber Merkezi