Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yayımlanan Milli Eğitim Bakanlığı Personel alımı ilanına göre Afşin Öğretmenevine farklı alanlarda en az okuryazar olan 55 personel alımı yapılacak.

KADRO DAĞILIMLARI:

İŞKUR üzerinde yayımlanmış olan ilana göre Afşin Öğretmenevi Müdürlüğü personel alımı kadro dağılımı şöyle;

46 Garson ( Sersiv Elemanı),

1 Aşçı Yamağı ( Çırağı ),

1 Ambar / Depo Görevlisi,

1 Bulaşıkçı ( Stevard ),

2 Paketleme İşçisi,

3 Şoför Yük Taşıma,

1 Diyetisyen ( Beslenme Uzmanı ),

Yukarıdaki kadrolara göre öğretmenevinde görev yapacak toplamda 55 personel alımı yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Afşin Öğretmenevi Müdürlüğü adaylardan genel olarak " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak" gibi şartlar aranacak.

ÖZEL ŞARTLAR NEDİR?

Garson: Kısmi zamanlı Afşin İlçe milli eğitim müdürlüğüne bağlı tüm okullarda taşımalı eğitim gören öğrencilere yemek dağıtımı yapabilecek ve en az okur yazar olmak.

Aşçı Yamağı: Milli Eğitim Bakanlığına bağlı herhangi bir kurumda kurs belgesi almış olmak ve en az 1 yıl herhangi bir yemek üretimi yapılan yerde aşçı çırağı/aşçı yardımcısı olarak çalışmış olmak.

Ambar / Depo Görevlisi: En az ilköğretim mezunu olmak.

Bulaşıkçı: En az iLköğretim mezunu olmak.

Paketleme İşçisi: İlköğretim ve Lise mezunu olmak.

Şoför Yük Taşıma: En az "B sınıfı" ehliyeti olmak ve En az 1 yıllık ehliyet sahibi olmak.

Diyetisyen: Lisans, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı) veya diyetetik bölümlerinden mezun olmak.

BAŞVURULAR BAŞLADI!

İŞKUR aracılığı 21 Eylül 2020 tarihi ile başlamış olup personel alımı en geç 4 gün sürecek. Bu kapsamda 25 Eylül 2020 tarihine kadar yapılacak başvurular geçerli sayılacaktır. Adaylar başvurularını sadece Pandemi sürecinden dolayı başvurular iskur.gov.tr internet adresinden veya ALO 170 üzerinden yapılacaktır.

Editör: Haber Merkezi