Afşin Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Mustafa Dolaz, öğrenci kayıtlarının 1-5 Eylül tarihleri arasında Afşin Meslek Yüksek Okulu’nda yapılacağını, derslerin ise 15 Eylül’de başlayacağını kaydetti.

Bu yılki üniversite sınavının ardından Afşin Meslek Yüksek Okulu’nu tercih eden öğrenciler, kayıtlarını yaptırmaya başladılar. Geçtiğimiz yıllarda Kahramanmaraş’ta ve tek günde yapılan kayıtlar, geçen yıl olduğu gibi bu sene de Afşin’de 5 gün sürecek.           

Afşin Meslek Yüksek Okulu girişinde, öğrencilerin rahat bir şekilde kayıtlarını yaptırabilmeleri için stant hazırladıklarını belirten Afşin MYO Müdürü Doç.Dr. Mustafa Dolaz, öğrencilerin 1 Eylül tarihinden itibaren kayıt yaptırabileceklerini kaydetti.

Afşin MYO’yu kazanan öğrencilerin rahat bir şekilde kayıtlarını yaptırmaları, aynı zamanda da okullarını tanımaları için kayıtların Afşin’de de yapıldığını anlatan Dolaz, kayıt işlemlerinin 5 Eylül’de son bulacağını söyledi.  

405 öğrencinin Afşin Meslek Yüksek Okulu’nu tercih ettiğini belirten Afşin Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Mustafa Dolaz, “2014 yılı YGS sonuçları ve sınavsız geçiş ile toplam 405 öğrenci okulumuzu tercih etti Kayıtlarımız 1 Eylül’de başlayıp 5 Eylül’de sonra erecek. Öğrencilerimizin kayıtlarını rahat bir şekilde yaptırabilmeleri için her türlü ayrıntıyı ve kolaylığı düşündük. Açık kalan kontenjanlar ve kayıt yaptırmayan öğrencilerin yerine ikinci tercih ile öğrenci alacağız ve boş kontenjanların da böylelikle dolacağına inanıyorum” dedi.

Afşin Meslek Yüksek Okulu, 2014-2015 eğitim-öğretim yılında, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı 50, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı 50, Elektrik 50,İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği  80,İşletme Yönetimi  50, Kimya Teknolojisi  25Muhasebe ve Vergi Uygulamaları 50 ve Bilgisayar Programcılığı 50 öğrenci alımı yapacak

Editör: Haber Merkezi