Afşin Meslek Yüksek Okulu Müdür Yardımcısı İrfan Marangoz, Afşin Meslek Yüksek Okulu’na şuana kadar 242 öğrencinin kayıt yaptırdığını kaydetti.

2008 yılında Afşin’de hizmet vermeye başlayan Afşin Meslek Yüksek Okulu’na kayıtlar devam ediyor. Busene ayrılan 360 kişilik kontenjandan 320 kişi okula başvurdu. Şuana kadar ise 242 öğrencinin kayıt olduğu öğrenildi.

Konu hakkında bilgi veren Afşin Meslek Yüksek Okulu Müdür Yardımcısı İrfan Marangoz, “Kahramanmaraş Meslek Yüksek Okulumuz 1995 yılında Kahramanmaraş’ta açıldı ve 2008 yılında Afşin’e taşındık. Halen 7 bölüm ve program ile hizmet etmekteyiz. Pazarlama ve Dış Ticaret, Büro Hizmetleri ve Sekreterlik, Muhasebe ve Vergi, Yönetim ve Organizasyon, Elektrik ve Enerji, Bilgisayar Teknolojileri, Mülkiyet Koruma ve Güvenlik bölümleriyle Afşin Meslek Yüksek Okulu olarak hizmet etmeye devam ediyoruz. Bu bölümlerimizin altında pazarlama, büro hizmetleri, muhasebe, işletme, bilgisayar bölümleri aktif olarak devam etmekte. Yeni açtığımız Mülkiyet Koruma ve Güvenlik bölümünü ise inşallah ek kontenjana yetiştirmeye çalışıyoruz. İki hafta içerisinde durum netleşecek inşallah Afşin halkına bu konuda çok güzel haberler vermeyi ümit ediyoruz açılacak 80 kişilik bir kontenjanla. Ayrıca kimya Teolojileri ve Bahçe tarım bölümleri de açtık inşallah bunları da önümüzdeki sezona yetiştirmeye çalışacağız. Bu sene kontenjanımız 360 kişiydi ve 320 kişi yüksek okulumuza baş vurdu. 242 kişinin kayıtlarını gerçekleştirdik. Şuanda doluluk oranımız yüzde 75 civarında.” dedi.

Editör: Haber Merkezi