Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Afşin Meslek Yüksekokulu (MYO) Müdürlüğüne, Doç. Dr. Tuncay Yeşilkaynak atandı.

2015 yılından bu yana Afşin Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü görevini yürüten Prof. Dr. Ahmet Kaya, görevini Doç. Dr. Tuncay Yeşil Kaynak'a devretti.

Afşin MYO'da gerçekleştiren devir teslim töreninde konuşan KSÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kadir Saltalı,  okula verdiği hizmetlerinden dolayı Prof. Dr. Ahmet Kaya'ya teşekkür etti.

Afşin Meslek Yüksekokulunun son yıllarda ciddi bir gelişme ivmesi yakaladığını dile getiren Prof. Dr. Kadir Saltalı,  "Ahmet Hocamız burada 3 yıldır görev yapıyor ve Afşin Meslek Yüksekokulunun kat ettiği mesafeyi biliyoruz.  Bu noktada emeği geçen başta müdürümüz olmak üzere Afşin Meslek Yüksekokulunda çalışan tüm öğretim üyesi arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.  Sadece müdür ve müdür yardımcısının yol alması oldukça zor. Bir aile bütünlüğü içerisinde Afşin Meslek Yüksekokulu ve Afşin Sağlık Yüksekokulu öğretim üyesi olarak hep birlikte taşın altına elimizi koyduğumuz zaman ilçemizdeki bu güzel okulumuzu daha ileriye taşıma şansımız var. Üniversite olarak da biz yeni müdürümüzün destekçisi olacağız. Ben her iki müdürümüze de teşekkür ediyorum."diye konuştu.

Prof. Dr. Kaya ise, 3 yıl boyunca elinden geldiği kadar öğrencilere, okula ve ilçeye güzel hizmetler yapmaya çalıştığını söyledi.

Görevini, Doç. Dr. Tuncay Yeşilkaynak hocamıza devretmenin mutluluğunu yaşadığını dile getiren Kaya, "Burada görev bir bayrak yarışıdır. Bizlerde hocalarımızdan aldık ve bayrağı daha ileriye taşımayı hedeflediğimizi söyledik. Çok şükür bu hedefe de hep birlikte ulaştık. Problemi olmayan, her hangi bir eksiği olmayan, her anlamda örnek olmuş bir Yüksekokul durumundayız. Bizim değerli mesai arkadaşımız Tuncay Hocamız da bu çizgide almış olduğu bayrağı daha ilerlere taşıyacaktır. Bundan hiç şüphem yok. Başta görev yaparken bizleri destekleyen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Üniversite rektörlüğümüz ve Afşin Kaymakamımız Ali Edip Budan'a destekleri için teşekkür ediyorum. İnşallah bu destekler artarak yüksekokulumuz hem üniversitemiz hem ilçemiz bazında çok verimli projeler ortaya koyarak devam eder. Ben bundan sonraki süreçte Doç. Dr. Tuncay Yeşilkaynak hocamıza başarılar diliyorum." diye konuştu.

Yüksek Okulun kalkınması adına hizmet bayrağını daha ileriye taşımak için elinden gelen bütün gayreti göstereceklerini dile getiren Afşin MYO Müdürü Doç. Dr. Tuncay Yeşilkaynak,  "2013 yılında Afşin Meslek Yüksekokulumuzda öğretim üyesi olarak görev yapmaktaydım. 5 yıldır buradayım ve bu süreçte okulumuzda büyük gelişmeler oldu. 2015 yılında Ahmet Hocamızla çalışmaya başladık. Ahmet Hocamızın gelmesinden sonra gerçekten hem akademik anlamda hem de fiziksel olarak çok büyük aşama kaydetti. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. 7 Mayıs 2018 itibariyle Afşin Meslek Yüksekokulu Müdürü olarak bana devredildi. Rektörümüzün teveccühüne de çok teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonra da yüksekokulumuzun çizgisini daha üst noktalara taşımaya çalışacağız. Tabi bu rektörlüğümüzün desteğiyle, yerel yöneticilerimizin desteğiyle olacak." diye konuştu.

KSÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kadir Saltalı, Kaya'ya okula katkılarından dolayı plaket verdi.

Editör: Haber Merkezi