Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Afşin Meslek Yüksekokulu (MYO) öğrencileri için mezuniyet töreni düzenlendi.

Afşin Meslek Yüksekokulu’nda 2021-2022 eğitim öğretim yılını tamamlayan öğrenciler keplerini gökyüzüne fırlattı.

Hayati Vasfi Taşyürek Konferans Salonunda düzenlenen törende, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasından sonra Afşin Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Tamer Rızaoğlu sözlerinde şu ifadelere yer verdi;

“Ön lisans eğitimini başarıyla bitiren öğrencilerimizin 2021-2022 eğitim öğretim yılı mezuniyet törenini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu özel ve anlamlı günde bizlerin mutluluğunu paylaşmak üzere burada bulunduğunuz için ve bizleri gururlandırdığınız için şahsım Üniversite ve Meslek Yüksek Okulu adına sizlere teşekkür ediyorum. Meslek yüksek okulları bulundukları yerlerin sosyal anlamına değer katmanın yanı sıra akademik şekilde uyum sağladıkları sürece birçok bağlamda uyum sağlamaktadır. Bu 2 yıllık süreç içerisinde öğrencilerimize emek veren öğretim görevlilerimize ve üniversite personellerimize teşekkür ediyorum. Sizlere de hayatınızda başarılar diliyorum.” açıklamasında bulundu.

Törende, okul birincisi ile bölümlerde dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Mezuniyet töreni, okul bahçesinde hazırlanan eğlence programı ve öğrencilerin keplerini havaya fırlatmasının ardından son buldu.

Editör: Haber Merkezi