Afşin'de bir ilki gerçekleştirerek 2017 yılında Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği dallarında ilk konserini veren Afşin Müzik Topluluğu üçüncü konseri için start verdi.

2017 yılında Merkez Fatih Ortaokulu Müdür Yardımcısı Ahmet Çelik öncülüğünde kurulan Afşin Müzik Topluluğu, Şef Kaan Ayhan yönetiminde ilk konserini 2018 yılında vermişti. Büyük beğeni ve taktir ile karşılanan ilk konser sonrası bu yıl Nisan ayında İlhami Gürsoy şefliğinde ikinci konserini veren Afşin Müzik Topluluğu, üçüncü konseri için Afşin Atatürk Parkı çok amaçlı salonunda hazırlıklarını sürdürüyor.

Kurucu Başkan Ahmet Çelik yaptığı açıklamada, bugüne kadarki emekleri için tüm koro ekibine ve destekleri için Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven'e çok teşekkür ederek, "Bu yıl da Afşin Belediyesi sponsorluğunda ve şef İlker Kadir Yüksel yönetiminde vereceğimiz 3. konserimizin hazırlıklarına başladık. Ekibimize katılmak isteyen, sanata ve müziğe gönül veren dostlarımızı her Perşembe akşamı saat 19.00'da çalışmalarımıza bekliyoruz." ifadelerine yer verdi.

Editör: Haber Merkezi