Afşin Belediyesince düzenlenecek Aromatik Bitkiler ve Arı Ürünleri Festivali kapsamında gerçekleşecek konserlerle Afşin müziğe doyacak.

Afşin Belediyesi tarafından Aromatik Bitkiler ve Arı Ürünleri Festivali düzenlenecek. Festival 20 Temmuz Çarşamba 23 Temmuz Cumartesi tarihleri arasında yapılacak. Konserler Kapalı Pazar alanında olacak.

Festivale, Ünlü oyuncu Wilma Elles, ünlü sanatçı Rafet El Roman, Kıraç, Elif Buse Doğan, Yerel Sanatçılar Hüseyin Özdemir, Aynur Bolat, Özdemir Kardeşler ve Afşin Belediyesi Müzik Topluluğu tarafından konser verilecek.

Festival, 20 Temmuz Çarşamba günü saat 18.00’de ünlü oyuncu Wilma Elles’in sunuculuğunu yapacağı Lavanta Temalı Kortej yürüyüşü ile başlıyor.

21 Temmuz Perşembe günü, saat 18.00’de yerel sanatçılar Hüseyin Özdemir ve Aynur Bolat konseri ile devam ederken, saat 21.00’de ise Elif Buse Doğan konseri olacak.

22 Temmuz Cuma günü, saat 18.00’de Afşin Belediyesi Müzik Topluluğu, Özdemir Kardeşler konser verecek. Akşam saat 21.00’de ünlü sanatçı Kıraç konseri ile devam edecek.

23 Temmuz Cumartesi günü, saat 18.00’de Afşin Belediyesi Müzik Topluluğu konser verecek. Akşam saat 21.00’de Rafet El Roman Konseri ile Afşin halkı müziğe doyacak.

AFŞİN LAVANTA KOKACAK, MÜZİKLE COŞACAK!

Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, “Bitkiler ve Arı Ürünleri Festivali 20 Temmuz Çarşamba günü Kortej Yürüyüşü ile başlıyor. 4 gün boyunca Afşin lavanta kokacak, müzikle coşacak. Hediye çekilişleri ve birçok etkinliğin yapılacağı festivale tüm halkımız davetlidir dedi.

Editör: Haber Merkezi