Milliyetçi Hareket Partisi Afşin İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen bayramlaşma programı, Kurban Bayramının üçüncü günü MHP Afşin İlçe binasında yapıldı.
Parti binasında yapılan bayramlaşmada ilk olarak Milliyetçi Hareket Partisi Afşin ilçe başkanı Mehmet Taşkale katılan bütün misafir ve partililere "hoş geldiniz, bizlere şeref verdiniz, hepinizin mübarek kurban bayramını kutluyorum" dedi.
Daha sonra konuşma yapan MHP Kahramanmaraş İl Başkanı Ali Uyar; "Hepiniz hoş geldiniz, hepinizin bayramını kutluyorum. bayramların birlikteliği, birleştiriciliği dargınlıkların, küskünlüklerin ve barış kardeşliğin hoşgörünün olması gereken önemli bir gün" şeklinde konuştu.








MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu; "Milliyetçi Hareket Partisi Türkiye'nin son direnci noktasıdır. Onun için birlik beraberliğe bu günlerde her zamandan çok ihtiyacımız var. Çünkü Türkiye'nin kaderiyle oynuyorlar sevgili dava arkadaşlarım görevde bulunduğumuz süreçte sizlerin dertlerinizi söz alarak meclise taşıyorum. konuşuyorum, konuşmaya da devam edeceğim. işte son günlerde Türkiye'nin üzerinde oynana oyunları biliyorsunuz. uyanık olmamız lazım. Ülkemiz 12 yıldır zor dönemler geçiriyor. Türkiye'nin DNA sıyla oynuyorlar. Örf ve gelenekleri değiştirmeye çalışıyor. Milliyetçi Hareket partisi bunun bilincindedir. Elinden geldiğince müsaade etmeyecektir. Demokratik ortamda mücadelemizi yapacağız. Kafalarındaki bir çok projeyi de uygulatmıyoruz. Güçleri yetmiyor, parlamentoda ki sandalye sayısı dolayısı ile Kahramanmaraş ve ilçelerimizin bir çok problemi var. Özellikle bunların başında gelen Afşin'in su problemi var ve her gün insanlarımızda şikayet alıyoruz. Su gelmiyor, gelse bile biz çamurlu su içiyoruz diyorlar vatandaşlarımız ve ben bunu meclise taşıdım. Önergelerimizi verdik, başkanı uyardık, çalışmaların takibi hususunda ancak AKP hükümetinin her zaman yaptığı gibi biri birine, diğeri öbürüne atıyor. Yani 12 yıldır sahipsiz olan kuzey ilçelerin dertleri hala devam ediyor. Büyükşehir olmasına rağmen dedi.
Bayramlaşma programına MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, Büyükşehir belediye başkan adayı Tahir Akgemci, MHP Milletvekili adayı Fahrettin Oğuz Tor, Milletvekili adayı Mustafa Bastırmacı, Milletvekili Adayı M.Akir Paksoy, Ahmet Biçici, Necati Karatuluk, Cahit Gökşen, Andırın, Göksun ilçe ve ocak başkanlarının yanı sıra çok sayıda partili katıldı.
 
Editör: Haber Merkezi