Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Afşin Meslek Yüksek Okulunda devir teslim töreni yapıldı. Afşin Meslek Yüksek Okulu Müdürlüğü görevine Doç. Dr. Ahmet Kaya atandı.

Afşin Meslek Yüksek Oklunda 4 yıldır müdürlük yapan Doç. Dr. Mustafa Dolaz'ın Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölüm Başkanlığına atanmasının ardından boşalan koltuğa Doç Dr. Ahmet Kaya müdür olarak atandı.Yeni Müdür Kaya, Dolaz'a katkılarından dolayı plaket takdim ederek görevinde başarılar diledi.

Devir teslim töreninde konuşan Doç. Dr. Mustafa Dolaz, " Afşin Meslek Yüksek Okulunda 4 yıl boyunca görev yaptım. Elimizden geldiği kadar öğrencilerimize, okulumuza ve ilçemize güzel hizmetler yapmaya çalıştık. İnşallah bundan sonraki dönemde de yeni müdürümüz kaldığımız yerden devam eder ve bayrağı daha ileriye taşır. Yeni Müdürümüz Doç. Dr. Ahmet Kaya Bey'e görevinde başarılar diliyorum." şeklinde konuştu.

Daha sonra konuşma yapan Müdür Kaya, " Afşin Meslek Yüksek Okulumuzda görevi boyunca yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Mustafa Dolaz Bey'e teşekkür ediyorum. Müdürümüzden bayrağı teslim aldık. Yüksek Okulumuzun kalkınması adına hizmet bayrağını daha ileriye taşıma adına elimizden gelen bütün gayreti göstereceğiz.  Bu el birliğiyle olacak, yüksek okulumuzdaki tüm personellerimiz, yerel yönetimler, sivil toplum kuruluşlarımız ve tüm Afşin halkının desteğiyle birlikte Afşin Meslek Yüksek Okulunu daha güzel noktalara taşıyacağız." diye konuştu.

 

Editör: Haber Merkezi