Afşin Eshab-ı Kehf Anadolu Lisesi tarafından öğrenci velilerine yönelik okul tanıtım programı düzenlendi.

Afşin Belediye Düğün Salonunda gerçekleşen programa Afşin Eshab-ı Kehf Anadolu Lisesi Müdürü Güllü Dağlı Cırık,  öğretmenler ve öğrenci velileri katıldı.

Program öncesinde açıklama yapan Okul Müdürü Güllü Dağlı Cırık," Afşin Lisesi olarak bilinen, Afşin'in en köklü eğitim kurumlarından şimdi ki adıyla Eshab-ı Kehf Anadolu Lisesi ile ilgili insanlarımızın kafasında, 'Bu Okuldan mezun olanlar iş bulamıyor, bir yerlere gelemiyor' şeklindeki algıyı yıkmak amacıyla ve velilerimize okulumuzun genel durumuna yönelik fikir alış verişinde bulunmak için böyle bir program yaptık." dedi.

Programda okul hakkında bilgi veren Cırık," Afşin Eshab-ı Kehf Anadolu Lisemizin tüm branşlarda öğretmenleri bulunmaktadır.Öğrencilere yönelik ders haricinde sosyal aktiviteler de sunulmaktadır. Daha önce mezun olmuş öğrencilerimiz de okullarını sık sık ziyaret etmektedirler. Şu anda bu okulda eğitim alan öğrencilerimizin de okuluna yönelik bir şikayeti ve memnuniyetsizliği bulunmamaktadır. Okulumuzun fiziki ve genel durumu, başarı oranı da Afşin'imize yakışacak kalitededir. Bizleri kırmayarak buraya kadar gelen tüm velilerimize teşekkür ediyorum" açıklamasında bulundu.

Program öğrenci velilerinin okul ile ilgili sorularının cevaplandırılmasıyla son buldu.

Editör: Haber Merkezi