Afşin Kaymakamlığı, kurumlar arası halı saha turnuvası düzenliyor. Her yıl geleneksel olarak düzenlenen kurumlar arası halı saha turnuvasının başvuruları 29 Mart Cuma günü sona eriyor.
Afşin Kaymakamlığı ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü, kurumlar arasındaki sosyal aktiviteleri artırmak amacıyla kurumlar arası halı saha futbol turnuvası düzenliyor. 19 Mart tarihinde başlayan kayıtlar 29 Mart Cuma günü sona erecek. Turnuvanın kura çekimi ise 4 Nisan günü yapılacak.
Konu hakkında bilgi veren Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Özgül, “ Her yıl geleneksel olarak düzenlenen kurumlar arası halı saha turnuvasının kayıtları başladı ve Cuma günü sona erecek. Turnuvanın amacı; kamu personelinin sosyal aktivitelerini artırarak sporu geniş kitlelere sevdirmek, onları kötü alışkanlıklardan korumak, kamu kurum ve kuruluşlar ile personellerinin birbiriyle kaynaşmasını sağlamaktır. Turnuvanın sekretarya işini Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürlüğümüz üslenecek. Kayıtlar başlamış olup, 29 Mart Cuma günü sona erecek. 4 Nisan günüde kura çekimleri yapılacak” dedi.
Editör: Haber Merkezi