Afşin Kaymakamı Fatih Aksoy, Afşin Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen kariyer günlerine katıldı.Kaymakam Aksoy, öğrencilere kaymakamlık mesleği hakkında bilgiler verdi.

Afşin Anadolu Lisesi Konferans Salonunda düzenlenen kariyer gününde konuşma yapan Aksoy, öğrencilere kaymakamlık mesleği hakkında bilgi vererek, öğrencilik ve meslek yaşamı ile ilgili tecrübelerini paylaştı.

Okul konferans salonunda gerçekleşen etkinliği Anadolu Lisesi Müdürü Cabir Tercan, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Kaymakam Aksoy, kaymakamlık mesleğinin dinleme ve anlama mesleği olduğunu söyledi. Kaymakamlık ve mesleki başarı hakkında açıklamalarda bulunan Aksoy, öğrencilerin mesleğe ilişkin sorularına da cevap verdi.

Afşin Anadolu Lisesi 11. sınıf öğrencileriyle buluşan Kaymakam Aksoy," Meslek seçiminin insan hayatında çok önemli olduğunu hepiniz çok iyi biliyorsunuz. Sizlerin ailenize ve kendinize daha iyi bir gelecek sağlamak adına mesleğini seven, saygın insanlar olarak yetişmenizi ümit ediyorum. Şuanda çok güzel bir okulda eğitim hayatınızı devam ettiriyorsunuz ve önümüzdeki sene üniversite sınavına gireceksiniz. Hepinizin çok güzel hayalleri olduğunu düşünüyorum. Şimdi sizler güzel bir gelecek yaşamak için önünüze doğru hedefler koymanız gerekiyor ve bunu başarmak için çok çalışmanız gerekmektedir." açıklamasında bulundu.

Öğrenciler etkinlik sonrasında Kaymakam Aksoy'a teşekkür ederek çiçek verdiler.







Editör: Haber Merkezi