Afşin 'de geçici olarak başka bir binada eğitim gören Afşin İmam Hatip Ortaokulu yeni binasında hizmet vermeye başlandı. Kaymakam Aksoy, okul yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Orta öğretim de ilk defa 2 yıl önce 5. sınıfa öğrenci alan İmam Hatip Ortaokulu, yapımı tamamlan 13 derslikli  yeni yerine taşınarak eğitim ve öğretime başladı. Kaymakam Fatih Aksoy, Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven,  Milli Eğitim Müdürü Mahir Turan ile 2014-2015 eğitim yılının ikinci döneminde açılan Afşin İmam Hatip Ortaokulunu ziyaret etti. 
Okul ziyaretinde okul bahçesini gezen İlçe Kaymakamı Aksoy ve Belediye Başkanı Güven, okul bahçesinin peyzaj işlerinin bir an önce tamamlanması gerektiğini belirterek öğrencilerin mağdur olmaması gerektiği görüşüne vardılar.

Yeni okulda eğitim ve öğretimin faydalı olacağını belirten Okul Müdürü Kır, yeni yapılan binalarında öğrencilerin aşkla ve şevkle daha verimli ders çalıştığını belirtti. 
Belediye başkanı Güven okulun bahçesinin düzenleneceğini belirterek  "Okul bahçesi yaklaşık 6 ay içerisinde düzenlenip öğrencilerin hizmetine sunulacak. Bahçe dolgusu çok fazla. İnşallah en kısa zamanda peyzaj düzenlemesi yaparak öğrencilerimizin hizmetine sunacağız." dedi.

Yaklaşık 1 saat sınıfları dolaşan İlçe kaymakamı Fatih Aksoy öğrencilere okul hakkında görüşlerini sorarak eksiklerin yapılacağını belirtti. Sınıfları tek tek gezen Aksoy, Okul Müdürü Kır'a ve okul idaresine yeni binalarının hayırlı olması diledi.
Editör: Haber Merkezi